Brownie

Mina kära små barn!

Jag vet att jag inte har varit den mest närvarande och kärleksfulla modern på senaste tiden, men det har varit lite mycket när det har varit så strålande väder. Har spenderat i stort sätt all min vakna tid på stranden i solen med mina tanter. Men jag tänkte att när det är morsdag och allt så kan jag höra av mig till er! Resultatet av mitt spenderande på stranden är en fet solbränna. Klagar så klart inte,men jag och Chlati har faktiskt börjat oroa oss lite för om man faktiskt kan bli FÖR brun? Ja ja, förmodligen kommer det fina vädret tackla av och då kan det vara bra med en rejäl bränna. Vi får hålla tummarna för att det fina vädret håller i sig till slutet av veckan då det vankas student och strandfest! Till och med min kära morfar hade fått nys om att det skulle vara fest på kalmarsand på nationaldagen så det kommer bli något stort, det känner jag på mig..moahaha

I fredags var det, det omtalade rosa partyt och tanterna hade fixat det såååå vackert. Och samtliga besökare var klädda i rosa. Bortsett från lilla Teo, men han var ett undantag.

                       

Så där ja! Så har man hittat kamerasladden också!

Talk to you later snyggisar!

dresscode pink
Hello Kitty är med!

Underbart

Dagen har spenderats i solen. I kväll är det överraskning hemma hos Klarkis med tema rosa! Kommer blir mycket intressant.


Brunis brunis bruuuuunis. Och nu är nästan bikinimärkerna bortsolade också. Wei!


Idag blev det fransk manikyyyyyyyr.

slyna

JÄVLA IDIOT

A V L I D E R

Vilken sugig jävla dag..totalt jävla cpdålig bajsig skithorig dag..balle...hatar hatar hatar...Nu njuter ni allt era små fula jävlar. När den ultimata människan lider. Men JA, I've got news for you, JAG ÄR OCKSÅ MÄNNISKA. Ja, jag vet att det är lätt att tro att jag är omänsklig eller gudomlig baserat på mitt perfeka jag, men No no, även jag är människa och även jag har mina dåliga dagar. Dock, skyller jag samtliga av mina motgångar på ER!
Gå och dö

Mardi

What up hoes!

Nu är jag hemma efter en liten dag i min fantastiskt underbara skola. Jag måste säga att vi var mycket produktiva även om vi fortfarande är lite skeptiska över resultatet! Men det där med mensvärk är knepigt förstår ni....

Så här kan man iaf se ut på en tisdag ska ni veta. Kanske kan ni lära er någonting barn, eller kanske inte...


Men nu blir det lite shopping med tanterna...

I see You later
xoxo

Home again

Så var ytterligare en dag avklarad :)


Så här ofixad och dan ser jag ut efter att ha varit ute i solen hela dagen. Börjar faktiskt få till en riktig solbränna nu ;)


Målat naglarna har jag hunnit med idag också. Lite strasstenar fick åka på dagen till ära också!

Underbart!

Underbart väder har det varit idag! Återkommer när jag kommer hem till min lya!

smell ya later hoes

Jo, jag lever

Ja men hallå där!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den rent utsagt usla uppdateringen idag. Jag får skylla på att jag har så otroligt mycket för mig, och faktiskt känner mig rätt utbränd för tillfället. Kom precis hem från en lång powerwalk i Vibyspåret med tanterna, och sätter mig direkt vid datorn för att uträtta mina små ärenden. Jag känner mig så stressad över allt jag har att göra så ni får helt enkelt stå ut med att jag gör en liten planeringslista för mig själv nedan.

Föra över pengar till Malin för Gotlandsbiljetter
Betala mobilräkning
Betala HM räkning
Facebooka
Städa i ordning i mitt rum
Hårdrink
Duscha
Prova mina nya kläder
Fota mina nya kläder

Okej, nu känns det faktiskt lite bättre när jag fått struktur över allt jag har att göra.

Till och börja med tänkte jag faktiskt gå i genom dagens händelser för er småfolk. Dagen började med att jag begav mig till skolan endast för att lämna in min utskrivna tenta. Men det var lättare sagt än gjort med tanke på att jag lyckats spara dokumentet i något konstigt format så det gick såklart inte att öppna i skolan. Då tänker jag vända mig till er: Finns det någon smart datamänniska där ute som kan förklara för mig varför mina worddokument helt plötsligt sparas på följande sätt hemtenta.docX. Observera X;et i slutet av doc. Så har det aldrig sett ut tidigare och  jag kan inte för mitt liv förstå WHY!? WHY GOD WHY?!

Ja så summa summarum så kunde jag inte lämna in den utskriven så jag fick helt enkelt maila in den i alla fall. Men Randers var så gullig och förstående så det var inga problem alls förstår ni. Så runt 10 tiden så var jag klar i skolan och tog mig därefter en liten runda på stan som resulterade i lite för mycket shopping. Men några små godsaker fick jag allt ut på köpet. Därefter begav jag mig faktiskt hem till mina tanter som låg och stekte på beachen ska ni veta. Ja, för vädret var faktiskt fantastiskt idag.

På tåget hem mötte jag världens charmigaste kille måste jag bara berätta förresten! Han var blond, korthårig, hade stora glittrande ögon och var mycket social. Han var väl sådär en fyra fem år skulle jag tro. Han frågade om det var okej om han satte sig brevid mig för hans mamma stog upp med barnvagnen. Självklart så tackar jag inte nej till lite herrsällskap jag inte. Så satte han sig där brevid mig och la sin söta lilla barnhand helt ogenerat på mitt låt. Fine, tänkte jag..här går vi snabbt fram, men Hey why not! Sen frågade han mig om han fick se vad jag hade i min handväska, och det är klart han fick göra det. Sedan satt vi där i ca 20 minuter och pratade om både det ena och det andra, tills det var dags för honom att lämna mig. Men hur som haver var det nog den mest trevliga tågtur som jag haft på länge. Så det tackar jag för! Annars brukar ju karlar på tåget vara så våldsamt blygsamma av sig.

Ja ja, sedan blev det cancerodling på stranden och work resten av dagen. Detta avslutades med en underbar powerwalk (vi använde faktiskt tom stavar) med mina tanter som sagt.

Nu ska jag gå vidare till nästa punkt på listan. Så I see you later bitches!

strandturken

..måste ju nästan tipsa er om en film som finns hos Malin Persson på Facebook.

Tribute

Jag ska berätta för er människor, om någonting som jag är ytterst besviken på. Jag ska berätta någonting för er som får mig att fundera över hur livet ser ut för vissa människor. Jag ska berätta någonting för er som gör mig både arg och ledsen. Så här var det nämnligen; Igår kväll beslöt sig jag och mina tanter oss för att gå ner till Kalmarsandstrand för att utöva lite sportsliga saker. Kalmarsand är som alla säkert vet inte den fräschaste eller finaste stranden som existerar, varken här i Bålsta eller någon annanstans. Men på något vis får man liksom nöja sig med det som finns här i byn, och utbudet är som bekant inte det största. Och jag skulle väl vilja påstå att även Kalmarsand har sin charm. Hur som haver, vi begav oss ned mot stranden med kubbspelet i högsta hugg. När vi kommer ned till själva strandpartiet så möts vi av en fasansfull syn. Och då talar jag inte om den lätt korpulenta dam som betedde sig mycket oanständigt, nej  jag pratar om våra bänkar. Vår mycket vänliga och generösa kommun har ju bidragit med bänkar till vår kära strand. Detta är någonting som är mycket bra på många sätt och vis. Igår kväll var det fantastiskt bra med bänkar då det hade regnat och sanden var lite blöt. Så med beslutsamma steg går vi mot bänkarna för att lämna våra tillhörigheter. Men till vår stora fasa så är det någon eller några som har totaldemolerat dessa bänkar. Det finns ingen möjlighet i världen att använda dessa när plankor och spikar står åt alla håll. Detta kändes som ett rikigt knivhugg i ryggen. Jag trodde att dessa bänkar var någonting som alla vi i Bålsta kunde glädjas för. Jag trodde att deras existens var till användning för alla. På något underligt vis så enade dessa bänkar alla olika grupper här i Bålsta. Bänkarna enade barnfamiljer men alkisgubbar. De enade kubbsugna ungdomar med myssugna kärlekspar. Men blåögd som jag är så glömde jag en grupp av människor. Nu verkar även vandalisörerna/centrumbarnen/The others även ha slutit sig till den grupp av människor som får ut glädje av våra bänkar.  Dock så får de ut glädje av våra bänkar på ett sätt som liksom stjäl glädjen från alla oss andra. Samtidigt som jag blir mycket arg och ledsen över detta, så kan jag inte låta bli att känna en viss glädje trots allt. I takt med att tårarna i mina ögon sakta framtäder så är det som att jag hör bänkens välbekanta röst tala till mig. Bänken ber mig att utforska mitt inre, ber mig att gå tillbaka och in i mig själv och söka efter svar och tröst. Och när jag trodde att det inte kunde kännas mer hopplöst så kom det till mig. Det är klart! Nu förstår jag! Ända in i slutet så fyllde dock bänkarna sin funktion. Tänk att Kalmarssands bänkar in i det sista faktiskt skänkte glädje. Om än inte glädje till oss, men dock glädje till rastlösa vandalisörer.

Lundi

Morgondagens planering

08.09 Tåg mot School
09.30 Försöka lyckas med att fylla på mitt kopieringskort för första gången
09.40 Försöka skriva ut min hemtenta
09.45 Lämna in mitt kärleksbarn till Randers
10.00 Belöna mig själv med en klänning
12.13 Tåg hem
12.51 Tillbaka till Bålsta
13.00-16.00 Sola om vädret tillåter
16.00 Hard work work
18.00 Freedom

Tack gode gud!

Jag har nått ljuset i slutet av tunneln. Känns fantastiskt. Jag vandrar på små rosa moln. Detta skall jag belöna mig själv för. Shopping.

   

Hemtentor kan väcka sidor hos en som man inte hade någon aning om existerade...Se bara hur rädd jag är för mig själv

Fnittrar

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Är ni kvar hos Cathi?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Joinar du fotbollen vid två eller?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Men? Varför?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ja, jag är hemma

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ska till gransäter om en stund och lämna in lite papper

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Är utanför Carro nu!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
God morgon, då hämtar du barnen idag?

8. Vad vill du höra mest av allt?
Fick jag och Jocke komma till dig?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Nja, lite dött.

10. Din romantiska replik?
Men hämtar ni mig då?


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Letar Björn

Var inte oroliga, människobarn

Så sjukt träffande, skrattretande träffande faktiskt.

Titta in, titta in i din minimala hjärna, och titta sedan lite till
För vi är så sjukt oinspirerade, så trötta och uttråkade av allt negativ du för med dig
Så, du säger att det är okej att vara gay, men vi tror att du bara är ond
Du är bara en ond människa som inte ens kan knyta mina skosnören
Din syn på saken är oviktig

Dra åt helvete
Dra så jävla mycket åt helvete
För vi hatar det du gör och alla de som du umgås med
Så snälla hör inte av dig
Dra åt helvete
Dra så jävla mycket åt helvete
För det du säger har ingen betydelse och det börjar bli rätt sent
Så snälla hör inte av dig

Får du någon slags kick av att vara trångsynt
Du vill vara som alla andra, det är acceptans du är ute efter
Men det är inte så här du förtjänar det vännen
Tycker du verkligen om att ha ett liv så ovärdigt
För det är ett hål där din själ är tänkt att finnas
Du förlorar din kontroll en aning
Och det är rätt smaklöst faktiskt

Dra åt helvete
Dra så jävla mycket åt helvete
För vi hatar det du gör och alla de som du umgås med
Så snälla hör inte av dig
Dra åt helvete
Dra så jävla mycket åt helvete
För det du säger har ingen betydelse och det börjar bli rätt sent
Så snälla hör inte av dig

Ingen vill höra din åsikt..

Dra åt helvete
Dra så jävla mycket åt helvete
För vi hatar det du gör och alla de som du umgås med
Så snälla hör inte av dig
Dra åt helvete
Dra så jävla mycket åt helvete
För det du säger har ingen betydelse och det börjar bli rätt sent
Så snälla hör inte av dig

Singing beeeeee

Nej patetiska människor, jag har inget mer att skriva för er. Ni suger livskraften ur mig suckers! Jag tänker fortsätta leva mitt underbara liv, utan er inblandning. Jag vet att många av er kommer bli otroligt besvikna och fortsätta att klicka in här dag ut och dag in i flera år. Innerst inne kommer ni alltid att ha ett litet hopp, ett hopp om att jag någon mirakulös dag kommer att återvända....Nu är frågan, är detta sant eller bara den värsta mardrömmen ni någonsin har haft?

Städning är inte bra för naglarna

Puh, klar för den här gången då. Alltid härligt med ett städat rum...And now- Life!

some people..

Vissa människor har jag verkligen inte mycket till övers för. Och då är jag endå, tro det eller ej, en människa som har möjlighet att tycka om och synd om i princip alla...men vissa människor.

Koma

Förbannade hemtena, förbannade, förbannade, förbannade hemtenta. Ni okunniga och plugglösa människor där ute kan omöjligt förstå mig, det kan ni inte...De enda jag  har kvar nu är mina sophiasystrar, endast ni vet vilken väg jag vandrar. Men befrielsens dag är nu nära...jag ser ljuset

Snygg


Åh vad jag är SNYGG!!!! Mitt hår är snyggt, min hy är snygg, mina ögon är snygga, mina kläder är snygga, mina tanter är snygga, min mun är snygg, mitt hus är snyggt, min blogg är snygg, min näsa är snygg, mina ögon är snygga, mina armar är snygga, mina ben är snygga, min rumpa är snygg, min mage är snygg, mina fötter är snygga, mina händer är snygga, mina tuttar är snygga, mina smycken är snygga, mina naglar är snygga, mina systrar är snygga....Allt som har med mig att göra är SNYGGT, SNYGGT, SNYGGT      S   N  Y  G  G T

Sommar

Överlycklig över att en del saker verkar gå ens väg åtminstone. Har varit för mycket negativt för mig och för dem i min närvaro under en tid nu, så det känns minst sagt strålande när saker verkar gå vår väg för en gångs skull. Inför vår roadtrip i sommar så har vi finalemant fått tummen ur röven och lyckats hitta boende på både Gotland och i Tylesand! Så nu står en lägenheten i Visby och väntar på 8 tanter i sommar v 31, camping i Tylesand...Känns underbart. Can't wait.

Of we go!

Det verkar tydligen finnas önskemål om att jag själv ska delta i min egna stavningskurs (oyckligtvis råkade jag radera den kommentaren dock), vi får se hur det blir med den saken. Det är nämnligen så att den kursen jag hade tänkt att hålla ska ligga på en nybörjar nivå, där målet är att i slutet av kursen åtminstone lyckats stava till sitt egna namn. Därför föreslår jag att DU ska delta i denna kurs, speciellt med tanke på att det där med att skriva sitt egna namn verkar vara ett problem. Men i äkta blondinbella stil så kan jag väl gå med i min egna kurs och även jag erkänna mina brister. Det finns faktiskt en hel del ord som inte ens jag kan stava till. Men även solen har sina fläckar som det heter. Och DÄR har ni lärt er ett ordspråk också barn!

Nu ska jag strax bege mig  mot biblioteket där jag ska hämta upp en bok som jag behöver för mitt lilla kärleksbarn (hemtentan). Sedan så blir det nog en liten fika med tanterna. Läxan tills nästa gång blir alltså att träna på att skriva sitt egna namn, samt att kunna alfabetet. Jag hoppas verkligen att jag inte går för fort fram för er nu småglin!

Vackert!

Tjos slynor!

Funderar på att allvarligt hålla en stavningskurs här i bloggen så småning om. Det finns inget mer enerverande än människor som är över 13 som inte kan stava. Men, bamhärtig som jag är mot er okunninga livsfluktande parasiter så tänker jag försöka lyckas med det som era lärare uppenbarligen inte lyckats med; lära er att stava. Känns som att vi går en intressant framtid till mötes. Förmodligen blir jag tilldelad något slags hederspris, varför inte Nobel, för mina framsteg inom forskning på hopplösa individer. Med tanke på min otroligt fantastiska pedagogiska förmåga så vågar jag faktiskt hoppas på att jag i alla fall lyckas lära er när man använder stor bokstav och vart man ska sätta punkt. Grattis till er och till era outvecklade hjärnor, för här kommer framtiden! Kanske lyckas ni till och med få tag på ett jobb efter att ha lärt er stava ert eget namn åtminstone! Vi ska inte hoppas på för mycket, men vem vet, herrens vägar äro outgrundliga...

min första dag som korthårigJag trivs i detta, ja det gör jag. Så nu får jag väl räkna med att i princip alla Bålstas långhåriga klipper sig, bara för att se ut som jag. Och jag förstår er, det gör jag. Snart bär det av till mormor som fyller år, grattis din gamla skata! Grattis i efterskott till Johanna också för den delen!

iiih!

Är numera korthårig och vuxen. Tack Emma, du är bäst!

Dagen som gått

Yo yo yo Bitches!

Jag vet, men ibland blir det så här knasigt, det blir det. Det är supertråkigt för både er och för mig, suuuupertråkigt. Jag har bara inte haft tid helt enkelt, den här dagen har varit fullspäckad av trevligheter och små uppdrag. Jag och klark the spark och Cathitzi har varit ute och flängt i den gula faran i ca 5 timmar. En tur till Uppsala där vi köpte en otroligt vacker grill till roadtripen i sommar (som jag för övrigt ska berätta mer om någon annan dag). Grillen är rosa och blommig, FANTASTISK precis som jag..vi köpte även rosa plasttallrikar och vinglas för sommarens bravader. Men hur som haver, sedan begav vi oss mot Jakan där vi införskaffade diverse nödvändigheter. Bara sånna där saker som man helt enkelt inte överlever utan, till exempel rosa hårspännen och armband (för min del). Well well losers, sen begav vi oss på ett litet secret mission som jag inte kan avslöja så mycket om eftersom det inkluderar en hel del pinsamheter..thats the way it is snyggon. Jag vet att ni så gärna vill veta om exakt allt som händer i min underbara tillvaro, men face it people, ni kan inte få veta allt.. NO NO NO!

Vi har även passat världens gulligaste lilla charmtroll i några timmar idag. Den rara lilla Bruno. Honom ska jag gifta mig med ska ni veta. Men jag får nog allt ta och vänta några år. Han är så underbar det där lilla livet. Tänk att en sådan liten filur kan förgylla ens vardag så mycket. Men han är väl precis som systern sin antar jag! Vi tog charmtrollet på en liten promenad för att handla kakor för kvällens viktiga möte. Det var helt otroligt varmt ute idag måste jag säga, ja det måste jag. Vi möttes av mycket uppskattning på vår lilla prommis. Det blev dagens goda gärning det, den promenaden. Tänkt hur mycket det gör för er tappade själar att bara få en glimt av våra sköna ansikten...ja, det är inte lätt att vara perfekt, det är det faktiskt inte. Men jag måste erkänna att efter si sådär fem tutningar under en femton minuters tid, så blir det ganska tröttsamt. Om jag ändå vore ful *önskar*....

Nej nu måste jag återgå till tanterna, det är nämnligen stora planer pågång här i Cathitziz crib.

Pussi pussi på er sötnosar!

Angenämnt

så där ja, så var man hemkommer igen efter en mycket angenämn afton med en del av tanterna. Smet från skolarbetet till Cathitzi, där jag möttes av en mycket rastlös och förvirrad människa. Vi beslöt oss för att ta ut våra vältränade fitnesskroppar på en salig promenad. Påvägen hämtade vi upp ännu en biff, den mest vältränade av tanter som jag någonsin har skådat, jag brukar även kalla henne för klara. Tillsammans gav vi oss ut i försommarkvällen med sikte på rejäl fettförbränning. Med sneakers på började vi i rask (?) takt promenera oss igenom samhället. Jag har sällan skådat en sådan längtan efter sommaren som jag i afton tycktes skymta i mina väninnors längtande blick. Vi slog ned våra fasta skinkor på bryggan i Fånäs och började en mental resa bakåt i tiden. Vi mindes sommaren och allt som hör till. Vi mindes vår ungdom och brunbrända hy. Efter några andetag av frisk sötvattenluft beslöt vi oss i ren och skär tant-anda att fokusera på nuet och i kör utbrast vi ett motto som vi alltid bär med oss (framför allt vår kära Carro) CARPE DIEM. Med det mottot i fokus begav vi oss tillbaka till vår samlingspunkt, där vi spenderade resten av aftonen i nuet, och med sikte på framtiden.

Peace suckers!

Viktigt!

Rosa tält önskas köpas inför sommarens roadtrip. Eventuellt prickigt,blommigt eller annan fin färg.

...

Fan, fan, fan, fan, fan, fan...Varför har jag inte blivit färdig än! Jag måste verkligen bli färdig nu. Herregud, jag vill upp härifrån och duscha och klä på mig.

Still

Holi holi sötnosar.

Ja, jag ligger fortfarande i sängen. Känner jag efter noga så tror jag att jag har börjat utveckla trycksår på höger häl, första graden...Varför ligger jag då här? Jo, för som lovat så skulle jag ligga här tills första frågan på hemtentan är besvarad, sååå är den det? NEJ DET ÄR DEN INTE... men nästa? NEJ! Har skrivit ett stycke. ETT JÄVLA STYCKE...why GOD why? Vad har jag gjort för att förtjäna denna totala brist på motivation och inspiration, svara mig! Kanske  är för att det är sommarlov om två veckor, och då får jag vara ledig! Helt otroligt, jag ska vara ledig en hel vecka. Sen blir det jobb. Men ändå, en hel vecka! Helt otroligt.


Osminkad och med håret åt alla håll, befinner jag mig i min pluggoas- aka the bed

Fashionation

Jag gillar att ha mina pengar där jag kan se dem- hängandes i garderoben

Ångest

Missade mitt seminarium idag. Jag fungerar inte utan sömn, jag behöver minst 8 timmars sömn för att orka upp ur sängen. I natt fick jag ca 4 timmars sömn, vilket resulterade i att jag var kvar i sängen och mitt ömdömme försvann helt. VARFÖR?! Varför kunde jag inte bara slitit upp mig själv ur sängen och åkt till skolan?! Men men, det är ju inte hela världen. Har satt upp ett mål för dagen som ej skall brytas, första frågan på hemtentan SKALL vara kvar innan jag lämnar min säng, som jag förövrigt fortfarande ligger i...

who are you?

Vad jag förstår så är det nästan 100 för mig främmande människor som varje dag går in i snitt 2 gånger per dag på min blogg och läser allt om mitt liv...men jag VET inte vilka ni är. Absurt. Who are u people?

hmm hur ska detta bli..

Sitter och funderar lite..vad tror ni, vilken blir det?

        

Eller har ni något annat förslag?

statement

Att vara söt & flicka gör dig till villebråd. Ett lätt offer för hela den skitiga sexistiska socialiseringen. Den som får flickor att tro att deras värde ligger i deras utseende. Är du inte fullt så söt, finns det en chans att du klarar dig genom att odla annan talag, till exempel vara duktig i skolan. Att vara 14 år och söt i kombination med ett omättligt bekräftelsebehov var förödande...

At work

Holi holi knäppisar!

Nu är jag tillsammans med mina kära små hjärtegull igen. Jag har blivit portade från deras lek så jag tänkte vad passar väl bättre då än att sätta sig här. Jag glömde såklart att ta med mig min litteratur så inte blir det något plugg inte heller. Jag börjar fundera på om det är mitt undermedvetna som "glömde" böckerna hemma bara för att jag skulle få en välförtjänt paus i pluggandet. Speciellt med tanke på hur mycket jag har studerat idag (eller?).

Idag hade vi en liten trevlig stund hos Johanna och Teo, eller Alfons som jag brukar kalla honom. Där åt vi nudlar och busade lite med det lilla underverket (johanna eller teo, det får ni bestämma själva). Måste även tacka Cathi för hennes otroligt trevliga framträdande vid matbordet också. Det var en fantastisk show, det vill jag lova! Även Teo uppskattar Cathis framträdanden, dock av en annan typ än den vid matbordet. Vår kära Cathrine sjöng så vackert för Teo nämnligen när jag och hon skulle passa den lilla sparven ett litet tag. Det var mycket uppskattat från hans sida, och jag vill väl påstå att jag njöt rätt mycket även jag av hennes lilla sång.

Hur som helst, så ska jag nog bege mig tillbaka till leken med dom små liven (om jag får vara med igen) sen ska jag bege mig mot Klarkis i afton tror jag. Om jag orkar vill säga för jag skall minsann till skolan imorgon och delta vid ett seminarium om vårdpedagogik. Och ja, det är minst lika roligt som det låter.

Kissi kissi suckers!

Dagen

Alldeles strax ska jag bege mig mot en fika tillsammans med tanterna. Hade tänkt att välja det miljövänliga alternativet och ta bussen, OM det inte vore för att mina kära syster har beslagtagit mitt busskort (tack för den, tack, tack!!!!). Så nu får jag helt enkelt åka bil till centrum, så för världsisarnas försvinnande och tillslut jordens undergång, skyller jag nu på min syster. Feel free att straffa henne för detta oförlåterliga brott.

Och studerandet undrar ni då, hur gick det med det?  Jo men det gick väl inte så strålande direkt. Kände mig lite ur fokus så jag tittade på hem till gården istället, som för övrigt råkar vara ett av världens absolut bästa program. Men jag tar med  mig böckerna till arbetet och försöker få lite gjort där i stället. Annars har jag ju faktiskt hela veckan samt helgen på mig att bli klar, och jag är ju känd för att vara snabb (på både det ena och det andra).Först tänkte jag vara Batman


Men jag ångrade mig och ville hellre vara Martina


Men nu är det dags att sticka!

See ya in centrum Hoes!

Besviken på söndagskvällen

Här sitter jag, besviken på en söndagskväll.. Hur många gånger har man inte varit här förr? Söndagar är doomed to be boring, verkar det som. Dock måste jag få skylla detta misslyckande till viss del på mina medmänniskor. En efter en har dom dissat mig och min syster för andra aktiviteter. Men, ni är förlåtna mina vänner. Jag har i alla fall bestämt mig för att lämna datorn om ett litet tag. Jag har suttit här alldeles för länge, väntandes på att något intressant ska hända. Men varken facebook eller msn har levererat något önskvärt.Men små sorkar, ni har fortfarande en chans att förgylla min afton

Har fått många komplimanger för min urringning idag....

... men är den lite vågad kanske?

Helt anbäliveböl

Den här dagen slutar helt enkelt inte med att komma med nya spännande och fantastiska nyheter för er. Denna nyhet är den mest otroliga som jag någonsin har fått äran att outa här i bloggen. inom en snar framtid kommer Cathi och jag releasa en egenskriven låt. Den kommer vara GRYM, helt jävla GRRRRYYYYYM bitches!

Anna

Anna är min syster men, hon är även en bra vän

Klara

Hej vännen :) Jag vet inte riktigt, skulle ut och gå men Cathi bangar den slynan! :( Har du något förslag? Pussi pussi

Jippie!

Snyggon! Det har hänt! It's released. Jag hoppas att ni har uppmärksammat att den formella inbjudan till årets strandfest är uppe på fejjan. Ni minns väl last year? Oh yes, jag med. Visst var det fantastiskt. Det kommer det bli i år igen. Sooo, I see YOU there.Så här kul hade jag och Klark på huven på en bil förra strandfesten. Don't miss it!

Tji mitt namn

Holi holi snyggingar!

Är nu hemkommen efter en mycket trevlig eftermiddag! Var och kikade på fotboll med mina kära tanter. Måste väl erkänna att jag inte var helt inne i matchen, men det är ju å andra sidan inte Klarkis heller. Det är ju väl kännt att hon inte har alla hästar hemma och inte alltid riktigt med i matchen. Men det var ändock mycket trevligt.

Någonting mycket lustigt yttrades under denna eftermiddag. Någon okunnig och totalt förvirrade människa släppte en kommentar som syftade på att mina kära syster är starkare än vad jag är. Detta baserat på det faktum att jag LÄT Anna brotta ned mig ett par gånger. Anledningen till mitt nederlag var dock för att jag ville låta min syster boosta sitt självförtroende en aning. Men hur som haver så måste jag nu bevisa min styrka, och att jag är starkare än min myra till syster. Den enda anledningen till att jag gör något sådant är för ER skull, jag behöver inte överhuvudtaget bevisa ett dyft för mig själv, NEJ DET BEHÖVER JAG INTE!!

Nästa punkt på schemat blir powerwalk med Cathitzi och Fridahoe klockan 8 i afton. Då ska vi promenera oss igenom Bålsta. So I see YOU there!

Så här snygg och ruffsig i håret kan man vara efter en dag på fotbollsplan

Clue

"Kalla mig Märtan, kalla mig Biiitchiiiiis, kalla mig Torkel, kalla mig Linus"

I'm alive!

Jag förstår er rädsla, jag gör det, det gör jag. Jag förstår att ni har klickat er hit konstant för att se om jag kanske tillslut har uppdaterat. Och, ja, nu har det hänt! Och jag förstår er abstinens efter mig, jag förstår eran Martinacarving, det gör jag! Men så här ligger det till bitches,  jag ÄLSKAR när ni får lida. Jag älskar att driva er till vanisinne genom att inte uppdatera, det gör jag. Men jag kände att det nu var dags att återgå till bloggvärlden faktiskt.

Gårdagen spenderades med en lätt huvudvärk (efter fredagens tillställning hos the olsson sisters) framför Eurovision. Jag fullkomligt avgudar Malena, hon är GRYM. Jag satt bokstavligen med gåshud när hon framförde sin melodiiiiii! Jag tycker att den är sjukt bra faktiskt, hon har otroligt cool röst. Det var vackert, det var det. MEEEN, som vanligt så passade det inte riktigt in i tävlingen. Men efter en noggrann analys så har jag insett att inte något av de bidrag som vi hade i samtliga deltävlingar hade hållt måttet. Nej, det måste vara något speciellt, något som sticker ut (men inte för mycket för då går det åt pipsvängen). Nej, jag får ta tag i det här. För nästa år SKA det gå bra för Sverige. Jag får helt enkelt göra det enda möjliga. Jag får ställa upp i melodifestivalen. Med tanke på hur ultimat och felfri jag är så borde detta inte vara något problem. En liten utmaning har ju ingen dött av, nej.

Jag ska snart bege mig härifrån för att ta min sparkcykel bort till Bålsta igen. Där ska jag träffa tantisarna! Jag fick reda på en sådan fantastisk sak idag förrsten! Cathitzi hade skickat en inspelning till min moböl med "The song". Måste vara DEN  grymmaste låten so far this summer. Haha jag kan inte låta bli att älska den. Jag har pratat om denna sång så otroligt länge (säkert 2 weeks) utan att någon av mina tanter haft någon aning om vilken det är. MEN igår hände det! Cathi har även hon, nu blivit frälst. Jag förstår att ni är nyfikna på vad det är för låt. Den som först gissar det rätta svaret bland kommentarerna, vinner ett fantastiskt pris. Good luck hoes!

Hick

Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hickHick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hickHick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hickHick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hickHick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick´,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hickHick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick,Hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick, hick

WHY?

Haha, den roligaste upptäckten i afton. Cathi har en handduk inne i duchen. WHY?! undrar jag då?! Why, the fuck? Makluns, kan du svara på detta? REEEEEMIX

Helloooo Hoes!

Okej så här ligger det till! Jag har druckigt några glas med alkohol men jag kan helt enkelt inte hålla mig borta här ifrån och från er suckers! Jag fick höra något FANTASTISKT roligt och trevligt ikväll av min kära syster. Enligt henne så verkar en viss person uppskatta min blogg helt otroligt mycket, vilket gör mig suuuuuperglad. Det är ju inte direkt så att jag INTE visste att min blogg var helt otroligt bra, men det är ju verkligen inte fel attt få lite uppskattning ibland. NEJ DET ÄR DET INTE!!!!!!!! så ta åt er, ni som aldrig visar att ni lever för att läsa min bloggis! Hur som haver, Cathi är bäst, och du som uttryckte din uppskattning för min blogg vet vem du är (för du läser förmodligen detta) och du behöver inte ta åt dig av det inlägget som hänvisas till mina kära läsare som INTE visar sin uppskattning. Från och med NU är du min hedersläsare, du som uppskattar min BLOGGISH! 

By the way! Ber om ursäkt till resten av Bålsta för min och mina väninnors höga ljudnivå när vi intar alkhol. Eller?! NEJ det gör jag inte! Jag ber definitiv INTE om ursäkt för det. Jag och mina tanter kan helt enkelt inte rå för våra helt fantastiska personligheter, och JA vi kanske låter en AAAANIIING på fyllan. Men vet ni vad det beror på? Jo, det beror på att vi har så otroligt roligt tillsammans och älskar att umgås med varandra och med andra människor. That's the way it is. 

smell ya later SUUUUCKKKEEEEERS! Love ya!

En parantes

Ja, kära vännen. Nu smäller det. Nu kommer det ske. Inom den närmsta veckan så ska jag klippa håret. Jag vet, det kom som en chock för mig också, men om naturen vill att det ska ske då ska det ske. Jag ska klippa mig så att jag får en kort och fräsch frisyr och sen så ska jag äta mitt hårtillskott, så kanske mitt kära barr blir sig likt igen. Men då är frågan, hit eller miss?

Thats all folks!

Så där ja! Nu befinner jag mig hos mina kära vänner Cathi och Carro, och här ska jag befinna mig resten av aftonen. Vi ska äta lite god födelsedagsmiddag och dricka lite vin och sen får vi se vart kvällen leder. Så människor, det blir faktiskt inga fler blogginlägg denna dag för min del, hur ska ni stå ut?! Meeeeeen, vi kanske ses i dimman?

Pussi pussi suckers!

jaha, så blev det rosa igen

Jag har ett problem

Hjälp! Jag står inför ett fruktansvärt beslut och vet inte alls hur jag ska gå till väga! Om bara två timmar så ska jag bege mig hemifrån och jag ligger fortfarande i sängen i pyjamas. Nu till mitt stora problem. What to wear?! Och inte nog med det, jag måste inte bara bestämma vad jag ska sätta på mig, utan även bestämma vad jag ska ha för färg på mitt nagellack. Jag har noll inspiration. Livet har verkligen gjort det svårt för mig idag måste jag säga, verkligen svårt!

Men skärp er!!!!!!! Arg, är jag nu, arg! Vill ni veta varför? Jo, ni förstår att det är så sjukt komiskt att det jag skrivit här ovan lätt skulle kunna vara ett helt vanligt inlägg i de flesta människors bloggar. Arg, blir jag för att jag vill spy på sånna här små petitesser! Herregud människor, finns det inte värre saker att oroa sig över. Tro  mig,  jag önskar verkligen att världen var så problemfri så att det inte fanns något annat att oroa sig över än vad man ska sätta på sig för kläder. Men å andra sidan kan jag förstå att man ibland bara vill glömma allt ont och jobbigt här i världen och kanske önska att det här med dagens outfit mm är det enda problemet man har. Det kan jag tycka är okej. Men för att få göra det så måste man för farao bry sig om något viktigt då och då också. Så snälla! FÖRSÖÖÖÖÖÖK att ta emot det jag har skrivit nu. Läs det en gång extra, läs det 20 gånger extra så kanske en del av det når era outvecklade hjärnor. please!?

Nej nu ska jag gå och försöka välja färg på nagellack, MEN VAAAD SKA JAG HAA PÅÅÅ MIG?!It's friday

För tredje dagen i rad denna vecka så vaknar jag upp ensam i ett tomt hus. Sååå tråkigt :( Hatar att vara ensam! Men, idag har jag mycket att stå i så tiden går förhoppningsvis snabbt. Jag måste be om ursäkt i förskott till er bitches! Jag har insett att jag måste planera om lite i almenackan och de spännande inläggen som utlovades igår kväll kommer förmodligen få skjutas upp tills i morgon faktiskt. Ja, det är sant. Jag förstår att ni mår sjukt dåligt nu, men ni får för farao rycka upp er!! Tragiskt att jag har så stor inverkan på ert liv. Ni har väl herregud NÅGOT annat att leva för än för min blogg?! Eller, nähä inte det. Det var väl det jag förstod.

Hur som haver, så ska jag hinna plugga lite mer och fixa till mig en peu innan två, för då slutar min Klaris på jobbet så då ska jag catcha upp med henne. Så jag känner mig en aningens stressad här faktiskt. Så varför i helskotta sitter jag här inne och skriver till er, om jag känner mig så stressad?! Joooo, för att ge er någonting att leva för ju! Sen i afton så ska det drickas lite vin och sånt hemma hos Carrohoe för att fira hennes födelsedag, trevligt trevligt.

Har upptäckt att mitt besöksantal har skjutit i höjden. Underbart för er att ni har upptäckt mig och mitt fantastiska liv, GRATTIS. Men jag måste dock säga att ni inte sköter ert jobb som läsare så där jättebra. Jag vet minsann att ni sitter och irriterar er så att ögonen hoppar ut, på mig. Och jag förstår ju att ni sitter och beklagar er och skvallrar om min blogg med varandra. MEN, ni ger inte MIG någon respons över huvud taget! Måste faktiskt säga att jag är besviken på er. Här ger jag och ger och ger och ger. Men ni bara tar, tar, tar och tar! Suck, men vad ska jag förvänta mig egentligen.

Smell you later hoes!

Good morning

Oki folks! Nu har det skett, som ni alla har väntat på. JAG ÄR VAKEN.

Och, så här ser jag ut då.

!

MEN GÅ OCH LÄGG ER MÄNNISKOFOLK!

Kalas

hej mina små invalider!

Nu är jag hemkommen efter en otroligt trevligt eftermiddag och kväll. Var som sagt och jobbade vilket var supermysigt, sen stack jag till Carrobarros barnkalas! Hade en fantastisk stund på kalaset och tackar så hemskt mycket för den fina godispåsen som jag fick i fiskdammet. Hoppas du blev nöjd med din 21 års dag Carro lilla! Fick inspiration till ett inlägg som kommer publiceras här i bloggen under morgondagen. Ett hett tips är att klicka er hit imorgon, för det kommer vara ett inlägg som ni inte vill missa. Detta är dock endast för er kunniga och mogna individer som är intresserade och involverade i de ungas framtid. Kommer alltså inte handla om något ytligt eller åt skvallerhållet om det är det ni sitter och hoppas på era ytliga fluktare! Nej, som sagt det kommer bli intressant och debatterbart. I morgon kommer även tredje delen i The tänts serien.

Pussi Nussi suckers!


Carro väntar ivrigt på att få veta vad som döljer sig i godispåsen. (Fler bilder från kvällen kommer imorgon)

Ego

Ytterligare en dag till spillo. Huvudvärken är dock borta och nu ska jag snart bege mig mot bibblis och sen to work!

Stackars mig!

Är hemma från skolan idaf med hemsk huvudvärk! Hatar att vara hemma från skolan, jag ÄLSKAR att vara i skolan :( Men jag ska kurera mig så jag orkar jobba och åka på Carrohoes födelsedagskalas. Grattis vännen!

Så här ser man ut när man är hemma från skolan med huvudvärk.

Mm, läckert!

Tänk ett steg längre hoes!

Igår berättade två av mina tanter en lustig sak för mig. Dom sa att om inte dom kände mig så skulle dom tro att jag var dum i huvudet baserat på vad dom läser i min blogg. Jag fick mig allt ett gott skratt måste jag säga minsann! Folk får gärna tro att jag är dum i huvudet faktiskt, så länge dom jag bryr mig om vet att jag inte är det så spelar det faktiskt inte en så stor roll. MEN, någonting som bekymrar mig lite dock är det faktum att de flesta verkar vara mer okunniga än jag någonsin anat. Men jag är tydligen så blåögd att jag tror bättre om människor än vad jag borde. Jag trodde att folk listat ut vad denna blogg egentligen handlar om, men som sagt, uppenbarligen inte. Ibland handlar det om att läsa mellan raderna. Men mina små vännen :) trots eran okunskap så önskar jag er allt gott, samt att ni tillslut listar ut vad som egentligen är viktigt här i världen.

På på stjärten!

Klaaaaaaaaar

Nu drar jag ! Visst är jag snabb ;)

Färdig

Duschat klart! Nu ska jag fixa till mig lite och packa mina små tillhörigheter. Sen drar jag!


Ps

Idag fyller min pojkvän 30. Grattis älskling!

Tråkigt

Okej, jag har haft otroligt tråkigt hela dagen. Så jag började gå igenom lite gamla foton. Tänkte bjuda på några eftersom ni visat ett sådant stort intresse för mitt nuvarande liv.

Mina första ord: Yo bitches!  Mitt första utländska ord: Que?  Alltid gillat köra topless  Anna var min bitch redan då.  Slående leende  Har alltid haft koll på vilken färg det är som gäller  Stretchar lite ba  Fashion redan då  Fint ska det va  Inte min stoltaste ålder kanske  men jag hade snygga kläder  A, men du då?! Har alltid varit en riktig pudding måste jag säga!

Nu ska jag hoppa i duschen.

Peace

Göra skillnad

Ordlös. Hoppas att folk försöker göra skillnad. Det tänker jag göra i alla fall.

www.barncancerfonden.se

vaknade med en klump i magen!

Ber om ursäkt för den lama uppdateringen igår, men dagen var fylld med annat spännande. Tillbringade större delen av dagen i skolan, därefter följde jag med Cathi på sitt hemliga uppdrag. Sen blev det hem för att sova en snabbis innan tanterna kom hit för desperetkväll! Så som ni ser så fanns det ingen tid för att underhålla er. Synd för er, kul för mig!

Slogs nyss utav en irritationsvåg. Denna irritation riktar sig mot okunniga gymnasieelever som går sitt sista år. Jag undrar hur många gånger som jag har loggat in på facebook och mötts av säkert 10 newsfeeds där det står typ så här "ååååh jag har så myyyycket att gööööra i skoooolan. Jag dööööör, jag oooorkar iiiinte. ge mig stuuuudenten nuuuuu!!!!!!". Min första reaktion är: varför har jag så många vänner på facebook som går sista året på gymnasiet. Detta anser jag vara rätt konstigt med tanke på att jag faktiskt inte känner i princip någon i den åldern. Men jag antar väl att det är dem som desperat vill vara vän med mig. Kan inte se någon annan rimlig förklaring. MEN, för att komma till sak så är det något absurt och komiskt över dessa uttalanden. För det första så undrar jag varför man överhuvudtaget skriver detta på sin status på facebook. Jag antar att det är som  med alla andra statusar, man vill helt enkelt har uppmärksamhet och vill att någon ska kommentera, så man känner sig lite populär för en desperat sekund. MEN, vem i helvete bryr sig om hur jobbigt det är för dig i skolan, den enda signal detta skickar till mig är: Fan vad lat du är. Jag menar, 90 % av de som har skrivit liknande uttalanden går på estet eller handel eller något annat slackerprogram och har som bäst lyckats uppnå ett VG under sina tre år. Testa samhällsprogrammet eller natur så kanske, ja KANSKE du kan få uttala dig om något liknande. Eller testa komma ut i arbetslivet eller börja plugga på högskola, eller testa att kämpa för att nå MVG på samtliga betyg. Då KANSKE det är okej att klaga, kanske någon gång. Men kom inte och klaga över hur sjuuuuukt jobbigt det är att gå i trean på gymnasiet. Tro mig, jag har varit där. Visst, jag är ett geni och behöver inte plugga för att få MVG, men jag vet hur det var för alla andra. Jämfört med hur resten av livet ser ut så är lite plugg på gymnasiet som att äta hallontårta. Jag kan inte låta bli att förundras över hur era stackars liv kommer se ut om ni inte klarar av lite plugg. Framför mig ser jag att minst 70 procent av alla födda efter 1990 är förtidspensionerade, arbetslösa eller sjukskrivna inom 20 år. För klarar man inte av  sista året på gymnasiet, så GOOD LUCK IN LIFE SUCKERS!

Så här såg jag ut igår förresten. Känner att jag måste göra någonting för att muntra upp er efter detta  bittra inlägg. Så, som sagt här får ni lite bilder på mig,

   

I want

Detta kommer bli mitt nästa köp. Mer fashion än så här blir det inte.

In school

God morgon alla mina små kycklingar!

Så var man framme i skolan igen då. I see YOU when I get home!

Pussi Pussi

Lånat av Cathi

Hur många gånger har du varit kär? En gång, på riktigt
Favoritgodis? Plopp
Coolaste stad du har besökt?Orlando
Action eller skräck? Skräck tillsammans med tanterna för att det ska bli extra scary
Vad ville du bli när du var liten?Elefant
När fick du din första kyss?Igår
Hur var du i mellan/lågstadiet? Den rosa, lilla, blonda och högljuda tjejen som alla var avundsjuka på. Grymma betyg och populär hos de flesta (förutom av avundsjuka klasskamrater).
Vad är du beroende av? Nagellack, skor, diadem, hårspännen, Biffen, tanterna, handkräm, chips, sit ups, klänningar, kjolar, väskor, rosa, rosa, rosa, rosa, sol, facebook,shopping.
Dagens roligaste händelse? När My 5 år sa "den som kommer få dig som mamma, kommer jag vara jätteavundsjuk på"
Dagens tråkigaste händelse?När inbrottslarmet gick igång och vägrade sluta tjuta på en halvtimme och alla barnen började gråta.
Dagens humör? Pillemarisk
Vilka tv-program följer du?Greys anatomi, sjukhuset, desperet housewifes, one three hill
Vad gillar du mest med dig själv? Min grymma, vältränade kropp
Vad gillar du minst?Min förmåga att spendera alldeles för mycket pengar på jag vet inte vad
Vad är det roligaste du vet? När jag kittlar min syster tills hon spyr
Har du något motto? Hellre en rövare i Polen än en polare i röven
Hemlig hobby? Empati
Något vi inte vet om dig? Suger fortfarande på tummen när jag tycker synd om mig själv
Vad ångrar du? Att jag slutade med gymnastiken
Vad klarar du dig inte utan?Tanterna, Biffen
Vad gör du helst en vardag? Åker till skolan och lär mig massa spännande saker, kommer hem och sitter och fikar i solen med tanterna. Åker hem och ligger med Biffen.
Vad gör du helst en lördagskväll? Dansar och skrattar med tanterna. Kramas med Biffen
Vad har du mest av i din garderob? Skor, skor, skor, skor, klänningar, byxor, sjalar, toppar, tunikor, kjolar...
Drömjobb? Barnmorska

Cathi

Cathrine Cathrine, så fin så fin. Skrattar alltid och är glad, blir lika brun som marabou choklad

Ja, herregud

Ibland undrar jag om jag inte har välsignats med den smartaste storasystern som finns här i världen. Eller? Omigoshi! Ja ja, jag antar att jag fick samtliga hjärnceller bland oss systrar.

"nej, men det finns bananer och päron"

At work

TJABBA!

Är vid skrivande stund på mitt kära "arbete". Gick mycket vilt till här i villan men det har lugnat ner sig nu! Måste ändå påstå att jag gillar spänning.....

Vad händer ute i stugorna?

ps


Ikväll kommer den andra delen i min eftertraktade serie "the tänts". Stay tuned!

Härliga måndag

Var hälsade, snyggingar!

Så var man hemma från skolan igen då. Tillbringade en långsam timme på tåget för att ta mig in till skolan endast för att lyssna på en föreläsning om vårdpedagogik i en och en halv timme. Och så 40 minuter på tåget hem igen. Man kan kalla det för TRÄLIGT. För er okunniga kommer här en översättning av ordet träligt= Någonting som kan upplevas för jobbigt, besvärligt eller allmänt otrevligt. Så där! Nu har man gjort dagens goda gärning också. Det är inte alla som tar på sig ansvaret för att utöka ordförådet hos okunniga.

Här hemma blir det bara en kort stopp för sen ska det bäras av mot arbete. Ska hämta mina små hjärtegull idag! Det var länge sen sist och jag funderar nu lite på vad vi ska hitta på för bus idag! Vågar nog påstå att jag har nästan världens bästa extra jobb! Sug på den NI!


Eftersom jag har sådana härliga privilegier på mitt arbete så kommer jag förmodligen att ge er en liten update om min tillvaro även senare i eftermiddag! Jag är ju faktiskt mänsklig och kan inte låta en medmänniska lida så det är klart att jag uppdaterar så era små innehållslösa liv fylls med något av värde.

Efterlyses!

Biff som tycker om att sova på höger sida

pömsig

Fem saker som jag hittade i sängen när jag skulle gå och lägga mig

1. En katt
2. Tre sladdar
3. Ett sms
4. En fläck
5. En biff

Nattsi nattsi bitches

Fy fabian...

...vad jag har tråkigt :(

För allas intresse vill jag härmed meddela att jag har så extremt långtråkigt. Vem bestämde att det skulle vara tråkigt på söndagar. Vem undrar jag , VEM!? Hur som haver så har det personen helt klart lyckats, för jag har i stort sätt alltid långtråkigt på söndagar, ja det har jag. HÖR DU VAD JAG SÄGER?! JAG HAR TRÅÅÅKIGT. Varför är det ingen som gör någonting åt detta? Jag har förmedlat  min långtråkighet så mycket jag bara kan, för så många människor jag bara har kunnat. Men trots min otroliga popularitet så är det INGEN och då menar jag INGEN (förutom ett tappert försök från Cathi förvisso) som äns gjort minsta lilla försök till att underhålla denna tappade själ. Är detta betalning för allt jag ger er? Är detta betalningen för den extrema skönhet jag skänker er och det bisarrt roliga underhållningen jag bidrar med?Om så är fallet så har jag tappat hoppet för mänskligheten....

jag säger då det!

Whats up hoes!

Jag har nu ställt en diagnos på mig själv. Detta med hjälp av de få sjuksköterskekunskaper som jag under mitt snart ett år långa utbildning än så länge har gett. Min diagnos har jag valt att kalla för Martinas syndrom. Jag ger syndromet mitt namn då jag är den som outat diagnosen, plus att jag själv lider av den. Men jag vet dock att jag är långt i från den enda som lider utav detta syndrom. Så, till saken. Min diagnos går även att kallas för facebookdyslexi eller även för bloggdyslexi. Det handlar helt enkelt om att även de bästa stavarna (i den kategorin ingår jag själv) stavar som en jävla kråka. Detta sker dock endast på internet, så som på facebook, msn eller eventuellt i bloggen. Jag ser mig själv som en mycket duktig stavare, och skrivare. Men så fort jag sätter mig och ska skriva på facebook eller i bloggen så stavar jag som en efterbliven förskoleelev. Så nu har jag ytterligare ett syndrom/diagnos att lägga i min lista på sjukdomar som jag lider utav. Jag presenterar här under min lista på sjukdomar jag lider av so far. Men symptomen får ni lista ut själva, med hjälp av sjukdomarnas namn. Enjoy!

Martinas sjukdomslista
1. Tanorexia
2. Fashionrexia
3. Facebookdyslexi/bloggdyslexi

Sleep tight bitches (om jag inte ser er innan det är läggdags)

Så snyggt!

Så här snyggt blev det med rosa naglar, osminkad och ofixad så här på kvällskvisten.

Läckert, icke sant?
"Kossena, vill ni gå ut i hagen?"

to Klark the spark in the park

                                             
Tillhörande föregående inlägg :)

Klara

Lika fin som rosa och glitter, och hon är alltid full med fnitter

Home again

Hola mina små kycklingar!

Nu är jag hemma i gamla goda (?!) Bålsta igen. Alltid lika skönt att komma hem...eller? Gårdagskvällen spenderades i sänghalmen, behagligt måste tilläggas. Verkade ju inte ha missat så mycket här hemma, med tanke på att de flesta verkade svika lille Rillepille återigen. Men men, what to do, what to do? Det rycktas i alla fall om att det kommer att göras ytterligare en debut i bloggvärlden inom kort, spännande spännande.

Innan jag tar farväl så tänkte jag presentera vinnaren i min tånageltävling. Självfallet vann den person som jag tycker bäst om i hela vida världen. Och vinnaren är.....MARTINA! Ja men vad hade ni förväntat er? Jag bad om den bästa kommentaren och så fort det handlar om att någon måste vara bättre än någon annan, så är det helt enkelt ALLTID jag som vinner...med tanke på att jag trots allt är bäst. Idoter. Patetiskt och desperat försökte ni vinna, endast för att få en chans att få vara nära mig. Men er enda vinst bli ytterligare ett misslyckande i bagaget.

Idag kommer även den första delen av serien som jag kallar för "The tänts" att releasas. Vem av mina tanter som är först ut får ni otåligt vänta på. Sååå, stay tuned för mer underhållning!

oh yes

Nu ska jag fräscha upp mig, sen sticker jag till min lilla karl. Inom kort kommer ni att få följa en underbar serie här i min bloggis. Jag har utlovat att skriva ett varsit inlägg dedikerat till var och en av mina tanter.  Tänkte attt det får bli lite á la twitter-stajl. Kort och konsist, och kanske till och med på rim! Föresten, glöm inte att delta i min tävling som jag håller här i bloggen. Den bästa kommentaren vinner. Och inte vilket pris som helt, utan den som vinner får äran att klippa mina tånnaglar! Den NI!

Tävlingen håller på tills i kväll klockan 8

little ms sunshine

goder morgon mina små solstrålar :)

Jag har för visso varit vaken ett tag men jag vill nog dock påstå att det fortfarande är morgon, åtminstone för min del :) Gårdagskvällen spenderades som sagt på Malins lilla taverna ;) Det var fantastiskt trevligt trots att det blev lite lugnare än planerat. I kväll slås det ett slag för att rädda rickards så jag föreslår att alla som bara kan drar dit. Grymma priser också bara för att locka lite extra! Trots att jag är så grym på att promota så blir jag inte helt övertygad själv faktiskt. Så jag drar till El Karlo! Oh yes, ni har rätt, riktig svikare är jag. Och jag förstår om kvällen inte blir lyckad om jag inte välsignar er med mitt sällskap. Men ni kan väl åtminstone FÖRSÖKA att ha lite trevligt utan mig?! Ja säger då det...

Men hördeni små livsfluktare, här får ni lite bilder från gårdagskvällen. Men glöm inte, händerna ovanför täcket!
                             

Ah men asså hallå!?

Ja men okej, texten till bilder hamnade heelt tokigt! men det blir en liten lek för er barn. Para ihop rätt text till rätt bild....eller skaffa er ett liv.

nej, det blir nog inget könsbyte

Tillbaka från blogguppehållet. Nu har jag precis kommit hem till mitt kära hem, efter en lång och händelserik dag! Började med examinationsseminarium i skolan...Wei, fick högsta betyg på mitt examinationsarbete :D skryyyyt, men jag är så fruktansvärt B Ä S T. Jag hade en mycket givande diskussion med min kära Zohra men jag kan tyvärr inte outa vad den handlar om än. It's a secret. Åh vad jag älskar hemligheter. Om ni bara visste vad det handlar om..moahaha ni borde vara mycket, mycket nyfikna där ute snuskisar! Hur som haver, den 29 är den vårpub iaf :) ska bli supertrevligt!

Igår var jag som sagt hos min määään och uppdaterade inte, dels för att jag hade blogguppehåll och dels för att jag låg i sängen resten av dagen.. HAHA gissa vad jag gjorde dääääär! Åh pervon, jag vet vad ni tänker.. och JA ni har rätt... eller nej..eller jo..eller har ni?!

After school bar det av till fiket där mina tantisar satt och fikade. Bestämdes för en liten tur till Gina och Myrorna. Shoppade loss på ett par sjukt fulsnygga retroshorts på myris och en lite skirt på gina the pina. Anna köpte en sjukt snygg byxdress, to die for!
 

Some pics!
 
                                                                             Joakim var en arg och hungrig kines

    
Packade ihop lite saker som skulle med till karlsloken                                  Jag tappade huvudet
                                                                   så här såg jag ut idag
    
Här stannade vi också köpte foder till oss                                       Och kanske så här om man kollade nära

    
mina shorts som jag köpte      Annas snygga byxdress                      Har inte riktigt bestämt om jag ska köpa eller inte?

   
Wei, här ska håras!                     hösta betyyyyyyg!                                 Dagens inköp!

Nej nu ska jag duscha, fettsuga låren och måla naglarna. Sen ska vi cykla hem till Malinhoe och dricka vin och parta!
Så ja, gå och skaffa er ett liv nu småglin!

note 2 my self

genomgà ett kònsbyte

SUCK!

Måste jag vara så himla populä! Det är faktiskt jobbigare än vad man tror ska ni veta era jävlar. Bara för att det är så otroligt många som läser min blogg börjar jag få lite prestationsångest (!?) JA...känner att jag måste leverera, leverera och leverera...ja det är helt enkelt inte lätt att alltid vara bäst...suck. Måste nog ta en bloggpaus. Har börjat få panikångest och vågar faktiskt inte vara bland folk utan mina vakter nu för tiden. Ni tror säkert att jag skämtar. Men det är HELT sant. Tänker slå till på stort på en gång och ta en rejäl bloggpaus. Och då menar jag verkligen en REJÄL.. vi pratar helt seriöst om säkert en..eller kanske till och med två..nej vad fan vi slår till på TRE timmars paus..usch, vi får se hur det går :/

Sakna mig inte för mycket nu hoes!

whatta?

fråga mig inte varför den första bilden hamnade där den hamnade..Den ville vara där...så den gick dit...den är sööööt.. har ni någonsin sett en bild med fötter och ben?

2 timmar senare

Äntligen klaaaaaar! Tog så sjukt lång tid för mig att plocka ihop alla kläder så jag slarvade lite med dammsugningen och dammtorkningen, men RENT är det nu i mitt ljuvliga soooovrum :) Jag måste nog påstå att jag har ett grymt fint rum (när det är städat ;)). Speglar verkligen who I aaaam! Förstår att ni blir sjuk nyfikna på resultatet så jag tänke skänka er ett par otroligt vackert tagna fotografier på mitt rum och lite fiiiina saker som jag äger. Det var sjukt svårt att få tag på en bra fotograf som ville fotografera mitt rum, men tillslut hittade jag en som tar helt fantastiskt vackra bilder. Och här är resultatet!
så här blir man välkomnad när man kommer till mitt rum ;)  städat och fint bland kläder och skor  min fina anslagstavla  viktigt att hålla koll på vilket datum det är   en glimt på ett par av mina skor i min gigantiska samling  bäddat :)  här har jag planterat rosor  myspys!  min nya lampa  min naglefil har varit med i pimp my nailfil  min andra nya lampa  det ena av mina fönster  min fina säng

Ja det blev många bilder! men mer finns det ;) Nu ska jag ta min sparkcykel och sparka mig iväg till kungsängen till min stora starka karl.

see ya!

På med städrocken för nu är det städdags!

kråka

Herreguud! Jag skriver ju som en liten äcklig kråkjävel. Ber så hemskt mycket om ursäkt för mina stavfel, särskrivningar och andra grammatiska och löjligt enkla fel som finns i samtliga inlägg! Haha jag som är så duktig på att skriva. För JAAAA det är jag! HA och det är absolut inget fel på att säga bra saker om sig själv! Förmodligen retar detta gallfeber på många av er där ute.. men gissa hur mycket jag bryr mig?

Sista dagen

Idag var det sista dagen på praktiken. Det var sorgligt att lämna alla med tanke på att jag ändå har varit där i 6 veckor. Jag är så otroligt dålig på att säga hej då, så för att skydda mig själv så gjorde jag det snabbt och inte så värst noggrant tyvärr :( Men men jag får åka dit och hälsa på :) Jag måste säga att jag kände mig uppskattad hos gamlingarna i alla fall. En av mina små tantisar skrev till och med en liten avskedsdikt till mig som gjorde mig lite rörd!

"Du gulliga, underbara, söta vän. Du är en stor del av kärleken. Alla som bor här gillar dig. För att du är en mycket social och gullig vän. Lycka till i allt du gör. För just du denna världen tillhör. Vad du än ska jobba med så får du mycket goda besked.

Skyddsänglar sjunger för just dig en vacker sång. Lyssna! För just dig en vacker sång. Vad du än gör på denna jord. Så är just du i dyra oljor smord."


Jag tycker att det var en jättevacker dikt! Har aldrig fått en dikt förut, men jag tolkar det som att jag fick bra betyg för mina veckor hos dem :)

Nu ska jag ta tag i mitt otroligt stökiga rum. Hur i hela friden kan jag på så kort tid stöka ned så sjukt mycket??! Jag skyller helt och hållet Man måste få skämma bort sig själv, det måste man. Tänkte visa en bråkdel av hur stökigt mitt rum är:
               

Seeee så vackert! Efter bilder kommer när jag är klar..men om jag känner mig själv så lär det ta ett tag innan jag städat klart..slutar alltid med att jag står och provar alla kläder och skor som jag har i garderoben..men men what evvvvaaaaa!

Mina tanter

Tack för ikväll mina kära tanter :) klara och cathi var här och förgyllde min afton (och jockelito ska vi inte glömma ;))
Nu har du något att läsa innan du somnar i kväll och CathiPathi!

Pussi Nussi

Klaaar

Nu har jag gett min papi en intramuskulär injektion! Och han dog inte...än så länge iaf ;) Måste säga att det var mer nervöst att göra det på någon i ens familj än vad det är att göra det på dem boende på äldreboendet. Men som min karl så fint uttryckte det, så är det viktigt att kunna arbeta under press också! ;) Sååååå.. om det är någon som sitter på ett fästingvaccin eller en allergispruta eller liknande, hojta till så sätter jag den imorgon! :D Nu ska jag titta på mina favvoprogram, sjukhuset och greys anatomi :)

Puss på er snyggingar!

småtankar

Yo yo yo bitches

Sitter bokstavligen här och gråter salta tårar som rinner ned för mina feta kinder. Tittar på gamla bilder och inser hur mycket jag saknar den gamla goda Martina. Förstår inte vad som hände. Vad hände med min smala kropp och långa hår. Bu fucking Hu L Vart tog mitt långa håååår vägen? Antar att det är så här det går om man inte klipper sig på flera år, naturen tar egna initiativ och kapar av det. JA, ja kort är det iaf. Och jag tänker inte sitta här och gråta över spilld mjölk, inte jag inte! Det finns så mycket andra mycket mer betydelsefulla saker att klaga över. Så länge man har gjort allt som står i sin makt, och ändå inte lyckats. Då kan man få klaga. Men innan dess är det bara att bita ihop och göra det som går för att göra situationen bättre. Så, summa summarum.. jag ska köpa hårtillskott. Och kanske slänga in en hårförlängning medans man väntar på resultatet. För att ni ska förstå hur illa jag mår över detta så ska ni här få se en bild på hur det ssåg ut för ungefär 4 år sedan:


Helt otroligt :( Känner mig så otroligt mycket fulare nu!

Nog sörjt över det :( Hatar att jag har nervryckningar i tungan, mycket obehagligt! Ska googla på det och se vad det kan bero på!
Hihi, nu ska jag upp och ge min papi en allergispruta! Han är söt min papi som låter mig utföra mina nya ssk-kunskaper på honom! :)

Smell ya
xoxo

Våldgästar lite bara..

Hihi, nu har jag fixat lite i din blogg martina ;) hoppas att du blev nöjd! Pussipussi / Cathi

I'm baaaack!(skriv en bok, jag vet)

Holli hoes!
Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag har hemlighållt mina senaste två dagar för er. Det är bara så att jag  har så otroligt mycket intressanta saker för mig så att jag helt enkelt inte tagit mig tid till att uppdatera, bara för att ni ska få stilla er snuskiga nyfikenhet. Måste säga att jargongen i denna blogg hittills känns rätt ironisk, men den speglar nog den jag är I guess. Måste bara säga att jag tycker att den är rätt vass min blogg. Skrattar till och med av välbehag när jag läser mina tidigare inlägg... varför har jag inte gjort detta förut tro? Tänk vad jag har missunnat er glädje och stimunlans.

Hur som haver har jag en del att ta upp här med er i och med att jag har hållit mig borta härifrån så länge. Till och börja med så hoppas jag att ni alla slog ett slag för kvinnohälsan och mödravården i går på den stora barnmorskedagen. Skulle verkligen förvåna mig om ni gjorde det, med tanke på att de flesta läsare förmodligen kommer från Bålsta och är då givetvis inte tillräckligt kompetenta eller smarta nog att främja folkhälsan....men men, alla kan inte vara som jag eller som mina tanter.

Det är säkert några som då undrar varför jag är så engagerad i detta med kvinnohälsa, mödravård och hälsa överhuvudtaget. I och för sig skulle det förvåna mig lite om folk inte visste det vid detta laget med tanke på att de flesta i denna lilla håla brukar veta mer om mig än vad jag själv gör. Hur som helst, för er få där ute som inte vet så beror det helt enkelt på att jag är något som kallas för..SMART! haha nej, eller jo, men inte bara. Jag pluggar ju på sophiahemmet inne i Sthlm till ssk för att kunna bli just barnmorska. Och för mig har hälsan hos mig själv och andra faktiskt en stor betydelse. Och jag inte bara säger att den har betydelse utan jag gör något åt det också, typ inte har oskyddat sex.. för JA, om alla jävlar kunde skydda sig ordentligt så skulle vi kunna bli av med könssjukdomar mm, så kanske vi skulle kunna ta bort klammestämpeln från Bålsta. Sen vore det ju ett plus om folk kunde låta bli att snyta sig i handen och kanske hålla för när man hostar...men det är väl antagligen för mycket begärt att människor nuförtiden. Tänka sig att det ska komma varningar om svininfluensa (som förövrigt inte är mycket dödligare än den vanliga influensan eller maginfluensa) för att folk ska ta sig i kragen och tvätta händerna efter de har pillat sig i rumpan.


Kom hem från praktiken nyss. I natt var det två boenden som hade gått bort. Första som avlidit under de sex veckor som jag har varit där. Kom inte direkt som en överraskning, men jag blev ändå rätt berörd. Sorgligt hur en människa kan bli så beroende av andra människor. Har ändå kommit över min rädsla för döden i och med att jag har sett hur svårt livet kan vara på äldre dar, och hur skön döden kan vara när man är gammal och sjuk. Vila i frid mina kära små tantisar :) Nämnas måste ju de människor som jobbar med äldre. Ett sånt otroligt bra  och beundransvärt jobb de flesta gör som jobbar inom äldrevården. Helt fantastiska människor har jag träffat under min praktik, inte bara boenden utan även de i personalen. Sjuk egentligen att de som jobbar med äldre inte får mer betalt än vad de får. Jag tror att de flesta skulle behöva jobba med äldre någon gång för att få den respekt som äldre, sjuka människor verkligen förtjänar. Det är så lätt att glömma bort att det är dessa människor som har byggt upp det samhälle som vi lever i och utnyttjar idag. Och nu ligger de i sina sängar och kan inte ta hand om sig själva för fem öre, och vi ser på dem som dumma och okompetenta.. Skandal. Trots att jag inte känner rädsla för döden så känner jag ändå att jag  verkligen inte vill blir stor. Tur att jag har ett krummelurpiller som jag fick av Pippi i sommras. KÄRA LILLA KRUMMELUR, JAG VILL ALDRIG BLIVA STUR!

Nu har jag skrivit en halv bok och tänker avsluta med en liten uppmaning som baseras på något som hände på tåget i morse. STÄNG MUNJÄVELN NÄR DU TUGGAR TUGGUMMI. Hatar folk som sitter och smaskar som en jävla kanin när jag sitter och försöker sova på tåget.

Här får ni en bild på mig, hur jag ser ut när jag åker uppförsbacke i Åre ;)


LOVE YA!

ps

Idag är det den internationella barnmorskedagen :) Detta betyder förhoppningsvis att alla barnmorskor därute är på extra bra humör. Detta kan innebära ett perfekt tillfäller för er där ute att ta er i kragen och göra ett besök hos er barnmorska. Passa på att testa er, lämna cellprov, kämpa för en minskning av mödrar som dör i barnsäng, skänk en slant till forskningen kring livmoderhalscancer!  

Jag draaar!

Going 2 the praktik Hoes! Morgonpigg och glad ska jag bege mig mot min kära praktik där jag tillämpar mina feta sjuksköterskekunskaper för att rädda de stackars undersköterskorna från undergång! Tur att dom har mig, måste jag säga...Sedan bär det av mot AJKIA (för er okunniga och ickeläskunniga jävlar = IKEA) där min sugerdaddy ska shoppa lite småpryttlar pour moi! Omigoshi vad jag är bortskämd.. Oh yes! Men är man ultimat så är man..det finns inget man inte kan köpa för pengar som jag så fint brukar uttrycka mig. Barbent blir det idag iaf. Missar inte en ända chans att få visa upp mina snygga och välsvarvade spiror. Suck, tänk om alla kunde vara som jag. Jag vet att ni försöker så gott ni kan där ute bitches...good luck with that! HA HA.
Smell ya!

bienvenue bitches!

Kära vänner (och en hel del fiender förmodar jag)

Efter minst sagt många påtryckningar från min omgivning så har jag tillslut beslutat mig för att göra min entre i bloggvärlden. Som en av mina kära tanter nyligen påpekade så är jag oerhört allmänbildad, så jag förmodar att jag har en hel del att tillföra bloggvärlden och er okunniga medmänniskor där ute. Det är så fruktansvärt jobbigt att vara den ultimata människan ibland måste jag säga...vissa dagar är jag helt utmattad av att ständigt behöva mata människor med smarta tankar, idéer och annat. Hade tänkt att dela med mig oftare om min vardag än vad mina kära kamrater där ute gör. Trots att jag är fullt insatt i hur deras vardag ser ut så tänker jag ju på er medmänniskor därute. Jag vet hur snuskigt intresserade ni är av mitt och andras liv...suck, get a life hoes! Skämt å sido..Enjoy!

RSS 2.0