N to the fucking O WAY!

By the way! Fet smäll till den man med total brist av sunt förnuft, vett, och förmodligen hjärna, som idag körde på min lillasyster med sin bil. UTAN ATT STANNA!

Y to the fucking ES!

Ja kära vänner, det är som dom säger. Efter regn kommer en STOR, FET, RIKTIGT GUL OCH VARM OCH SKÖN OCH FANTASTISK SUPER sol.


så här glad och pilimarisk är jag idag!

Jag stämplar ut

hatar inte ni också det där när alla motgångar känns som en fet jävla käftsmäll...jag Ä L S K A R detoch ja, här var man smal minsann...ljuva tider.

by the fucking way...

....har en annan otroligt viktigt världsbäst födelsedag som jag ska fira, hemskt ledsen att jag i min tillfälliga konfusion glömde tillägga det i min otroligt inspirerade och motiverande lista...

kissi kissi!

by the fucking way...

....har en annan otroligt viktigt världsbäst födelsedag som jag ska fira, hemskt ledsen att jag i min tillfälliga konfusion glömde tillägga det i min otroligt inspirerade och motiverande lista...

kissi kissi!

Yada yada

har såååååå inte gjort det jag borde idag. Skyller på min dåliga syn..or something. Hade en trevlig eftermiddag tittandes (nåja) på fotboll. Trevligt att träffa Cathi och Fridahoe...It's been a looooong time sen sist (nästan en vecka). Stackars Carro fick en fotboll i huvudet. Eller snarare stackars fotboll som träffades av Carros huvud, hon är hård hon nämnligen.

Sucki sucki bitches!

Bronkoskopi

Insane. Insane, insane, insane,insane. Jag har så oerhört mycket saker att göra. Endast för mig själv och för mig själv only (och för er nyfikna själar)kommer här en lista för att ge lite perspektiv på det hela:

- Boka tid för en hemlig och hal sak (inget dirty)
- Skriva klart anteckningar från kompendier (inte bara de i pärmen, glöm inte dom som ligger på stolen)
- Skriva ut kompendier från Seo (förbanna dig över jobbiga föreläsare som inte skriver ut dessa åt en, är det inte sånt som dom är till för?!)
- Skriv rent anteckningar i blocket (why in hell skrev jag anteckningar i blocket och inte i kompendiet? Undersök möjligheten att jag drabbats av eventuell konfusion..)
- Anteckningar från Seo
- Andas (in, ut, in, ut...remeber?)
- Spana i brevlådan vareviga minut
- Låna medicinska sjukdommar (kolla upp om sjukdommar stavas med ett eller två M)
- Fråga Z om antecknigar från seminariet i fredags (hade andra på tok viktigare saker för mig)
- Svara på instuderingsfrågor om hjärtat mm
- kolla gamla tentor
- plugga läkemedelsräkning (för att jag så småning om ska kunna rädda livet på er lyckliga själar)
- vaccinera mig mot svinis
- volontära vid massvaccinationen av svinis i Bålstatown (rena rama Florence Nightingdale)
- Använda hjärncellerna den 5/10 och 29/10
- Förbereda för en superduperluperfuperjuper viktig sak
- göra en superduperluperfjuper viktig sak och lyckas med bravur (8/10)
- Köpa en dyr och superduper viktig sak
- Använda hjärncellerna 9/10
-Fira din frihet och världensbästa födelsedag 10/10


Well, det var väl nada. Inte har väl jag mycket att göra. Vad klagar jag på. Nada...
And nooow plugg..

Här får ni ett smakprov av den enorma hög av nedsågade träd (papper) som jag kommer ha en relation med de närmsta veckorna (som för övrigt kommer vara den enda relation jag kommer ha tid för inom en framtid). Men visst ser det spännande ut!? Tur det, annars hade jag haft NOLL motivation...

Efter ha sett denna bild måste jag lägga till ytterligare en sak på listan
-måla naglarna

ja ja

Redan konstaterat är ju att en blogg without bilder, sucks. Yes, det är inte alls lika spännande att besöka. Inte ens min fantastiska blogg vars skriftliga inlägg faktiskt kan liknas vid underverk är lika spännande utan bilder. Problemet är dock att det är så jäkla omständigt att hålla på och pula med kamera och grejer, I fucking hate it. Camen är ju brutalt smidig att fixa med, så det blir ju lätt att alla bilder blir av sån kvalitet. But hey! Bättre än nada dock. Har för övrigt studerat hela dagen. Åh, att jag aldrig slutar förvånas över hur enastående jag är!


Me and sis i åre

YES

Men whatta?! Hur i heeeeelskotta kunde jag sluta upp med detta?! I'm so fucking born to do this! Ajm a fakking geniös! Samtliga av mina inlägg är inget annat än rena masterpieces...Men jag borde inte vara förvånad, har aldrig och då menar jag A L D R I G, misslyckats med något.

Smell ya bitches!

Till min kära Johanna

This is for you darling! Ska försöka ta tag i detta igen. Får se hur det går! Statistiken visar dock att ni är en del där ute som hoppas på en come back i bloggvärlden för min del. Well, jag kan inte klandra er. Jag är ett fullkomligt geni när det kommer till det här med bloggning. När jag är aktiv vill säga....

Peace out suckers
RSS 2.0