galen helg

otroligt

alltså, jag är så jääääävla skön

life in plastic is fantastic

det glamorösa livet som sjuksköterska.

paus

ligger i pluggkoma. ett paus i bloggandet mina vänner. återkommer i morgon.

suck

Har så fruktansvärt äckligt tråkigt. Ligger i soffan och funderar seriöst på om jag på riktigt ska ta och skaffa mig en liten rumskamrat. Skulle vara sjukt nice att ha nån att dela på hyran med. Problemet är ju ytan dock! Fast iofs, min säng är ju faktiskt stor, så det skulle ju kunna gå och dela. Inga problem egentligen. Jag känner mig bra sugen på det här nu faktiskt, om jag ska vara helt ärlig. Så se det här som en liten kontaktannons. Om du är i behov av billigt och sjukt fräscht boende, let me know. Förutsatt att du är bra ordningssam av dig och inte tar upp allt för stor plats. För övrigt är jag öppen för alla möjliga förslag.

strejkar

tyvärr darlings..det är för kallt för att blogga.

100221

Hur lång är du?
164 cm

Hur löd det senaste sms:et du fick?
Är vid Shell :)

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa. Har alltid så sjukt mycket att säga!

När vaknade du i dag?
Halv elva av att telefonen ringer.

Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Mitt patetiska försök till middag.

Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan.

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor skor skor skor skor skor skor skor

Tycker du om kaffe?
Ja

Tycker du om att mysa/kela?
Om det är på mina villkor.

Vill du ha barn?
Ja

Har du någonsin åkt ambulans?
Nej

Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, skor, smycken

Äger du dyrbara smycken?
Skulle man kunna påstå ja!

Vem är den roligaste människan du känner?
Min lillasyster Hedvig

Kan du byta olja på bilen?
Klart jag kan

Dansar du i bilen?
Dansar, äter, sjunger, gråter, ringer, läser, pluggar...vad gör jag inte i bilen?

Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Var väl snarare jag som var favoriten.

Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Klara och Jocke som körde hem mig såklart :)

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Klara och syster Anna.

Har du någon piercing?
Euw..nej!

Civilstånd?
Lyckligt singel..olyckligt ensam!

Är du fåfäng?
Ohälsosamt fåfäng.

Ångrar du någonting du gjort?
Skulle nog kunna komma på ett par saker som jag ångrar ja.

Hur gammal är din pappa?
45,46?

Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Blir deprimerad av att ens börja fundera ut svaret på den här frågan.

Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag är sjukt pedantisk när det gäller min lägenhet..men det är totalt KAOS i alla mina garderober och skåp

Jag kan fortfarande suga på tummen när jag är extremt trött och tycker synd om mig själv

Jag har seriösa problem med att gråta. Jag KAN verkligen inte gråta. Ibland brister det, men det är verkligen inte ofta.

Svär du ofta?
Det är väl tyvärr ett av mina kännetecken

Sverige när det är som bäst?
Sommar och sol

Vad har du ätit i dag?
Fika på Åbergs, en halv burk majs

Vad har du för utbildning?
Tre år samhäll med samhällsinriktning. Snart 2 år sjuksköterskeutbildning.

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
You tell me

Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Pass

Vilken är din sämsta egenskap?
Kan vara sjukt bitchig och provocerande utan att vara medveten om det överhuvudtaget!

Saknar du något?
Någon att dela lägenheten med.

Vad är det knasigaste du gjort?
Tyvärr cencurerat

bra sliten liten köttbulle

Ber om ursäkt för mitt otroligt slitna yttre. När jag hör mig själv börjar jag förstå att folk ibland kan känna sig lite provocerade av mig. Kan ju låta bra dryg utan att jag är medveten om det över huvudtaget..hmm. intressant.

coming up!

inom några minuter kommer nåt sjukt spännanda upp i bloggen darlings!

Pinsamt försök!

Piiiiiiiiiii piiisk miffouuuuuw

awesome

Är hemma hos min lilla kissemiss och leker. Hos Cathi alltså. Kvällens planer är följande. Middag och några glas vin med tjejerna hos mami och papi. Cathi har lyckats övertala mig om att börja videoblogga. Så ni får allt vänta och se hur det blir med den saken.

wei!

Nu beger jag mig mot Malin. Ska befinna mig i Bålsta hela helgen. Och jag är friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk!

vid liv

Ni behöver inte vara oroliga, jag lever! Min kropp var uppenbarligen i kraftigt behov av sömn..fullt förståeligt! Så jag gick och la mig klockan 10 igår kväll. Kommer inte ens ihåg när jag gick och la mig så tidigt senast. Måste ha varit några månader sen. Hur som helst, vaknade upp i morse och känner mig frisk igen. Om jag vågar säga så. Jag anar en pyttig liten huvudvärk men den beror väl förmodligen på min värdelösa syn som får mig att sitta och kisa konstant. Men idag flyttar jag hem till mamma och pappa i Bålsta över helgen. Behöver få lite ompyssling även om  jag är frisk nu. Har ju behövt ta hand om mig själv som sjukling i en vecka nu, och det har tagit all min energi. Så nu får mamsen och papsen stå för ompysslingen i helgen. Men ikväll ryktas det om hockey. Skrattar för mig själv. Men det är klart man ställer upp för sina sportiga väninnor! Självklart ;) Malin har dock lovat att jag slipper intersporttofflor-outfits i alla fall..så jag överlever nog. Vad gör man inte för att få spendera lite tid med sina små skruttisar!

snälla

Ligger hemma i soffan och är så fruktansvärt trött. Har varit en sjukt påfrestande dag. Låt oss säga att jag inte var redo att kasta mig ut i den friska världen. Har fått tillbaka min lilla ansiktsförlamning. Fick det en gång innan jul också. Känseln i hela ansiktet försvinner liksom. Inte helt, men tillräckligt för att det ska kännas jättekonstigt. Antingen är det stress eller så är det förkylningen. Spännande är det i alla fall.

 Idag önskar jag även att jag var en normal människa som kunde gråta. Jag tror att det skulle vara sjukt nice att bara få mig själv en big cry! Men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej det kan jag ju inte. Vad lider jag av för psykisk rubbning? Kanske kan jag skriva mitt psykiatriarbete om den rubbningen? Jag kan i alla fall inte gråta. Hur gråtsugen jag än känner mig. INTE. EN. TÅR. Omänslig, jag?

dagen from hell

Sitter för tillfället i skolan. Har haft världens i särklass absolut sämsta dag någonsin. Jag har aldrig förr varit så sugen på att hoppa av den här skiten som jag är just nu. Halva dagen har gått och jag sitter med mina hemska feberfrossningar och vill bara hem. Om det inte hade varit för min redovisning hade jag åkt för länge sedan.

Idag hände en fantastiskt lustig sak faktiskt. Jag hämtade ut mitt psykiatriarbete som jag skrivit för några veckor sedan. Det här arbetet handlade om depression och sjuksköterskans uppgift och ansvar i samband med detta. Ett grymt arbete om jag får säga det själv! Men det höll uppenbarligen inte läraren med om. För första gången i hela mitt liv så har jag blivit underkänd på något. Fine, det kan jag ta! Det är väl klart att man inte alltid kan få godkänt. Men då vill jag fan ha en rimlig förklaring till varför jag inte blivit godkänd. En av denna lärares briljanta förklaringar till varför jag blev underkänd är detta "du är en glad, pigg, söt och ung tjej. Det är inte deprimerade patienter. Skriv något om det när du har funderat lite". Så otroligt jävla oprofessionellt så det finns inte! Sånna här saker gör mig så sjukt jävla förbannad så jag bara vill klättra på väggarna. Varför i helvete ska mitt utseende, min personlighet och min ålder alltid, alltid, ALLTID förfölja mig på ett negativt sätt. När blev det helt plötsligt ett problem att vara söt, ung och glad. Helt allvarligt! Jag har fått ta så otroligt mycket obefogat skit bara för att jag inte ser ut som stryk och är ung och tycker om att vara glad och framåt. Är det så konstigt att det hela slutar med att man blir en riktig bitch. Kan ni förstå hur sjukt jobbigt det är att alltid behöva bevisa att man är smart och vet vad man gör ENDAST för att man är söt och ung. Försök att förstå hur frustrerande det är att behöva inta någon slags försvarsposition tout le temps för att få den respekt som jag förtjänar. Är det meningen att man ska behöva vara någon jävla nobody i fula kläder för att bli tagen på allvar. Det går jag fan inte med på. Tyvärr. Ja, jag är ung pigg glad och söt men det betyder inte att jag inte har någon förståelse för hur det är att inte vara detta, och det står klart och tydligt i mitt arbete också. Jag tänker inte låta mig bli knäckt över att om och om igen bli kritiserad och över att ständigt behöva motbevisa folks fördomar..aldrig i livet att det här slutar med att jag blir nån deprimerad jävla svennebanan i fettigt hår och Kapphal-kläder i naturnära färger. ALDRIG!

sleepy eyes

Vaknade och mådde riktigt dåligt i morse faktiskt. Tror tyvärr att febern är tillbaka..men nu när man är uppe kan jag lika gärna åka till skolan. Sov sjukt dåligt i natt också. Somnade kanske runt tretiden. Not good darlings. Men nu måste jag snart springa till tåget! Vi ses i kväll sötnosar.

gå och lägg dig kvinna

jag kan omöjligt sova just nu! Skyller på min obligatoriska powernap som jag tog vid fem-tiden. Synd bara att jag ska upp omänskligt tidigt i morgon. Någon som har lust att komma hit och ge mig en smäll så jag tuppar av?

your smile's a drug

troslös

Okej mina vänner. Har precis upptäckt att vi har seriösa problem här hemma! Jag har inte tvättat på ett bra tag. För inte tvättar man när man är sjuk. Även fast tvättmaskinen befinner sig i badrummet fem meter bort. Nej det gör man inte. Och jag har inte tvättat på ett bra tag sen dess heller. Och nu har det visat sig att jag inte har några rena trosor kvar! Till och med dom där fula trosorna i botten av underklädeslådan är förbrukade. Till och med dom! Och då är det bra illa. Frågan är då hur detta problem ska lösas. Troslös till skolan imorgon?

back

då var det tillbaka till verkligheten då! Jag tror att jag i princip är helt återställd idag faktiskt. Har haft supertrevligt sällis av Klara en liten snabbis idag. Sjukt nice att få träffa folk igen. Både jag och Klara betedde oss som två sinnessjuka idag, helt oförmögna till att bete oss som folk. Det är inte lätt att komma ihåg hur man ska agera som människa när man inte varit social på tre dagar. Nu ska jag sätta igång med plugg. Känns verkligen skitkul..typ. Kommer jag ens ihåg hur man gör???

jag ÄR frisk

vaknade i morse och har fått ont i halsen igen. Men febern är borta. Men jag intalar mig att jag är frisk. Sista dagen hemma, så det så! Idag ska jag duscha och sminka mig så att jag ser lite frisk ut i alla fall. Låter ju helt strålande!

coming up!

true

behöver inte säga nått!


London baby

När man ligger hemma sjuk så får man mycket tid över att tänka. Jag har nu faktiskt planerat min framtid rätt utförligt. Ni vet ju att jag har pluggat klart om ett år. Då är jag alltså sjuksköterska. Insane jag vet. Eftersom min skola är så grym så har vi ett avtal med 42 andra länder i världen som ger oss en möjlighet att använda oss av vår utbildning i dessa länder också. Planen är alltså London. Ett år som sjuksköterska i London, får det nog bli. Ja det blir det. Sen kommer jag hem och fortsätter plugga. Spikat!

shake

sitter faktiskt och äter för tillfället. Vill bara bli frisk. Tänkte att lite mat kanske kan hjälpa mitt immunförsvar på traven. Kanske kan det åtminstone hjälpa mig att bli av med mina sjuka skakningar i händerna. Sjukt skakigt vill jag lova. men nu vill jag bli friiiiiiiiisk. Får ångest av att missa praktiken :(

gåshud

seriöst darlings. Detta kan ni ju inte ha missat. Får seriösa problem med kraftfull och allvarlig gåshud. Lova att lyssna igenom hela. Sjukt grymt.

tecken på liv

ett tecken på min existens. Bra fräääääääschig man ser ut alltså.

kärlek

måste nog erkänna att jag känner mig bra mycket friskare av mina kära tanters krya på dig hälsningar:) Ni är så rara!

asnice juuuuu

Har precis haft lite besök över. Riktigt najs att få träffa lite folk. Plingade på dörren helt oväntat. Vilka stog inte där utanför om inte mina två bästa kompisar : sotarna! Skulle tydligen kolla ventilationen. Och där står jag som ett fån, sjuklig och dan! Hade jag vetat att jag skulle få besök hade jag ju såklart fräschat upp mej lite! Så där stod dom i mitt kök i sisådär 5 minuter, och jag stod i dörröppningen flinandes och överlycklig över lite sällskap. Bra snabba var dom dock, börjar överväga om det kanske var mitt maniska leende som skrämde i väg dem. "iiiiinte ska ni väl gå reeeeeeeeeeeeeedaaaaan??? Ta lite kaffe, bullar..slå er ner i soooooffaaan!" skrek jag medans jag i ren desperation sprang efter dem ut i hallen...typ. Eller inte. Men sjukt najsigt med lite sällskap. Verkligen. Mental, that one!

och...

..är inte videon till den där låter bara helt sjukt skön också. Love it!

still sick

Vaknade i morse av att det var ljust ute. Det var ljust klockan 7 i morse. Ni ser, det finns hopp för att våren faktiskt med små myrsteg är på väg. Hur som helst, halsen är tjockare än nånsin och näsan är täppt. Så jag ligger hemma idag också. Tror inte att jag har lika mycket feber som igår i alla fall. Men jag klarar inte av att ligga ensam hemma! Men samtidigt vill jag ju inte åka till praktiken och smitta patienterna ( = döda patienterna).


bjuder på en av mina absoluta absoluta absoluta favoriter. Förstår inte varför jag är så snäll som bjuder på mina hemliga små pärlor. Det måste vara för att jag tycker om er så mycket. Missbruka inte den här låten nu. Men den är grym att vakna till en seg morgon!

plutten

det här är ju en bra rar kille! Älskar honom. Lyssna på den här låten.

bye bye darling

nu verkar det som att det är dags att ta farväl av en kär vän. Min kära mobil som har varit min trogna följeslagare de senaste två åren sjunger på sista versen. Den är helt paj och tyvärr bortom all räddning. Så det finns tyvärr inget annat val än att köpa en ny. Mycket tråkig historia. Vi får se hur detta slutar.

god morgon

Jag lever fortfarande. Lungorna har hållit igång hela dagen faktiskt. Har till och med kunnat tagit mej en dusch. Så nu känns det som morgon för mej. Illa då att man borde gå och lägga sej om ett par timmar. Men det kan man ju bara drömma om.


Bra sliten bild. I know. Men vad hade ni förväntat er av en sjukling som mej?

avlider

är så fruktansvärt sällskapssjuk så jag skulle kunna dö. Det är inte normalt att inte träffa en levande människa på två dagar..och jag kommer behöva vara hemma imorgon också. Finns en risk för sinnessjuka.

rubrik

Jag önskar att jag kunde gråta. Då skulle jag gråta av tristess just nu. Har så fruktansvärt tråkigt. Och mår så fruktansvärt dåligt. Har bytt kläder hur många gånger som helst idag! De har varit dyngblöta av febersvett efter varje liten tupplur jag har tagit idag. Snälla, kan inte nån underhålla mig innan jag dör.

<3

Skickar en febersvettig kram till mina kära tanter som också ligger hemma och är störtsjuka!

värdelöst

Det absolut värsta som finns måste  ju vara att ligga hemma och vara sjuk. Jag dör, seriöst, jag dör. Om nån känner sig manad så är det inga problem att komma förbi och lämna lite tidningar och nånting att äta. Man måste ju få bli lite ompysslad när man är sjuk. Jag kräver det!

sjukling

har sovit som ett litet mongo i natt. Vaknat all the time, haft frossa och kallsvettats. Drömde helt sjuka saker också. Så man kan väl säga att jag inte var förvånad över att ha feber och en stört irriterande förkylning när jag vaknade i morse. Har sedan dess även fått rapport om att både Cathi och Klara ligger hemma sjuka dom också. Det är illa. Och jag har så fruktansvärt ont i mina lungor och är numera övertygad om att jag kommer få andningsuppehåll. Har kommit överrens med klara om att hon ska ringa ambulans till mig om hon får ett sms där det står "ring ambulans". Det är ju inte roligt att bo ensam när man är sjuk. Ligger med frossa i soffan och bara väntar på att lungorna ska lägga av! Så typiskt mig att skrämma upp mig själv. Det är illa. Och inte har jag tid med det här med att vara sjuk heller.


går i ide

Nu har jag och Cathi beslutat oss för att gå i ide resten av vintern. Åtminstone Mars ut. Vi tänkte så här: my place, sova hur länge man vill, mat, how I met your mother, scrubs..och lämna samvetet och det sunda förnuftet nån annanstans. Typ nåt sånt. Vore rätt nice faktiskt.

euw

just det. För er små kärlekspar där ute som inte spenderar kvällen ensamma i soffan. En liten loooooovesong för er.

varning för avslöjande bild!!!!!!!

Sjukt mycket drama igår kväll. Rätt bondigt med kickersbrudar på rickards. Som sagt drama. Ett bevis på det här dramat finns på mitt lår. Detta är inte ett blåmärke, det här är ett monster!


Hemskt slynig pose, jag vet. Men jag kände verkligen att jag blev tvungen att dela detta med er.

Skiiiiitkul!

Sitter med Cathi i webcam och har ett litet videosamtal! Riktigt najs med sällskap så här på kvällskvisten. Riktigt nördigt. Stora planer inför morgondagen! Vi har både låt och dans kirrad. Haha så jävla slut. Har inte mycket mer att tillägga. Ses i morgon bitches!

Bitter

Alltså allvarligt! Kan inte allt allahjärtansdag tjafs bara försvinna! Är det bara jag, eller är det inte extremt mycket tjat om den där dagen i år. Mer än vanligt. Det hänger ju till och med hjärtan i rondellerna här i Bålsta. Seriöst? Eller är det kanske så att man har gått och blivit lite bitter över att denna dag ska spenderas ensam i lägenheten för första gången på typ 5 år? Förmodligen. Ensam och bakis på alla hjärtans dag. Låter verkligen toppen. Kommer väl förmodligen behöva skicka sms-rapport till klara var femte minut så att hon vet att jag inte hoppat från balkongen eller hängt mig i duschdraperiet eller nåt annat tragiskt. Nej men verkligen mysigt med alla hjärtans dag. Verkligen. Toppen!

:)

Har precis sovit ett par timmar i soffan. Var helt sjukt skönt. Ligger just nu och njuter av hur stört skönt det är att inte göra ett endaste dugg! Ikväll ska jag bege mig till Malin för lite filmmys, blir awesome. Njuter av mitt liv så sjukt mycket just nu. Kunde inte bli bättre! Eftersom jag inte är hemma så har jag tyvärr inga bilder att bjuda på. Men en till låt får ni. Den här låten GÅR inte att tröttna på. Älskar den lika mycket nu som första gången jag hörde den. Så skruva upp volymen nu!

 

 

härligt!

nu är det helg mina vänner. Förvisso fick jag helg redan igår. Men för alla er andra så är det äntligen helg :) Blir en lugn fredag. Ska bli riktigt skönt. Måste vila ut ordentligt inför morgondagen! Och för att komma i rätt mood inför en lugn fredag så lägger jag upp en grym låt som jag älskar! Enjoy darlings!



ops

springer till tåget. Kvällspass idag. Ses i natt!


klarvaken..

...typ. Är sjukt trött. Men jag klagar inte, nej då. Åker med träningskläderna på till praktiken idag. Tänkte svänga av vid friskis på vägen hem nämnligen. Här ser ni att jag även ska försöka klämma i mig lite frukost.

happy face

ett litet leende kunde jag kosta på mej innan jag kastar mig iväg till tåget.

trött

imorse när jag vaknade så hittade jag inte mina ögon. Sen efter några minuters letande fann jag dem under några gigantiska påsar under ögonlocken. Fixade till det med typ 10 kilo smink. Synd bara att är jag är så otroligt jävla trött så att jag skakar och har fysiskt ont i hela kroppen. Love it.

dagens

Moneybrother står för kvällens låt!

serri

alltså, mina vänner...nu ska jag berätta för er om gårdagskvällen. Eller nej, just det! Det går ju inte, FÖR JAG KOMMER JU INTE IHÅG ETT SKVATT! Vaknade upp hemma hos mamma och pappa och hade ingen aning om hur jag kommit dit, eller varför. Det var riktigt illa mina vänner, riktigt illa. Sakta, sakta började några små difusa minnesbilder ploppa upp i mitt huvud. Jag önskade i mitt stilla sinne att det var minnen från mina drömmar. Jag ringer Klara för att dubbelkolla lite..och nej, det var helt från verkligheten som dessa minnen kom från. Alltså, tänker inte gå in på några detaljer. Det besparar jag er. Men låt oss säga såhär. Det första som hände när jag kom upp i köket i morse var att min kära far asgarvar åt mig...tydligen på grund av nån liten insident igår kväll.

haha

sitter hos malin. ska snart bege oss mot rilles. hhaahah har så jävla svårt att stava rätt nu mina vänner. Kan erkänna att jag är sjukt packad. haha ´har tagit över 10 minuter att´skriva detta. älskar er loooooooosers!

just det

..jag tar inget som helst ansvar för de inlägg som publicerades här i bloggen igår kväll. Det var min "goda" vän Kah som stod för detta vansinne! Så jag står inte till svars för detta!

dagens


Här har ni dagens låt också. Denna kan man ju inte låta bli att älska!

omigoshi

Gud, vaknade precis i soffan. Har sovit sen jag kom tillbaka från systemet. Så i typ tre timmar då. Det kanske är dags att ta tag i mig själv så jag blir en människa nån gång.

sliten

Idag är man faktiskt lite sliten efter en supermysig kväll hemma hos Cathi. Var hur trevligt som helst att få återuppleva lite gamla minnen ;) Jimpa lyckades övertala mig och Klara om en kväll på Rickards ikväll också. Så det blir väl där vi hamnar ikväll antar jag. Har redan tagit mig en liten promenad till apoteket och systemet här nere i kungsängen. Verkligen uppfriskande..eller nåt.

sleeeeeeeeeep

Så var man hemma efter en grym  kväll hos Cathitzi då!! Blev nog några glas vin för mycket...men det var grymt mysigt. Stora planer har smidits, eller vad säger du Jimpiiiii?? Hahahaha men alltså tjena. Nej nu ska jag sova. Haha fy fan vilka jävla losers ni är egentligen. Sitter och läser min blogg och suktar efter mitt liv. Haha det är illa mina små vänner.

Puss o kram suckers!

så jävla vidrigt!!!!!!!!!!!!

""hej! Passa mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"


Vidrigt! Det är det enda jag har att säga! BLÄ. I hate it. Så jävla snuskigt. Jävla looooooooosers!

sexyyyyyyyyyyyyyy

världens snyggaste kille!!!!!

hora

Starten på en ny era! I morgon börjar det. Se upp. Det blir precis som back in the days!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annehill?!?!?!?! fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

mums

Då beger jag mig ut i kylan då!

läckert

här får ni ett litet bildbevis på hur slampig jag kommer se ut ikväll med mina trasiga strumpbyxor. I bakgrunden ser ni även den enda mannen jag litar på här i världen (elefanten i sängen).

ready!

Så! Nu är jag redo för kvällens äventyr :) Ska snart bege mig mot tåget så ska jag och Klara uträtta lite ärenden på systemet och Ica. En bra sak var att jag hittade ett par helt oanvända strumpbyxor! Det är fantastisk nyhet faktiskt. Har säkert 10 par trasiga strumpbyxor i garderoben nämnligen. En dålig sak är att jag råkade dra upp en lååååååååååång maska i dom här strumpbyxorna när jag skulle sätta på mej dom. Såååå jag måste helt enkelt gå med trasiga strumpisar ikväll! Sorgligt. Well well..nu ska jag bege mig mot Bålsta i alla fall. Kanske ses vi där?

100205


Världens absolut bästa låt för tillfället!

leva som man lär

Jag är så sjukt segstartad idag. Orkar inte sätta igång. Orkar inte klä på mig. Orkar inte föna håret. Orkar inte sminka mig. Men så småningom kanske. Typ nu?

äntligen!

Så, då har man äntligen helg då! Så underbart. Var helt fantastiskt skönt att få sova ut i morse! Så småningom ska jag bege mig mot Bålsta. Blir middag och vin hos min kära Cathi ikväll :) Ska bli supermysigt!


Hos den här snyggingen ska vi leka ikväll!

100203

Nu sitter jag här hos Klara i Kallhäll. Har vandrat i snöstormen hit. Jag trodde att jag skulle dö. Men jag överlevde. Nu ska vi byta om och sticka till Friskis :)

Dör lite

Vaknade med huvudvärk idag. Kul. Men jag flög verkligen upp ur sängen kvart över 4 i morse. Fick nåt slags hjärnsläpp och trodde att jag hade försovit mig. Så idag slapp jag stressa i alla fall. Hoppar av direkt i Kallhäll hos Klara på hemvägen. Dags att röra på fläsket ikväll igen nämnligen. I love it. Men nu ska jag springa till tåget!

ååååååååååååååååååååh

Midsommar förra året!

var är du!?!?!

Det absolut värsta som kan inträffa har inträffat. Upptäckte nyligen att jag har förlagt mitt Carpe Diem armband från Efva Attling! Tog av mej det på sjukhuset när jag stod och delade mediciner i morse. Sen har jag ingen aning om vart det tog vägen! Kära armband, om du eller din kidnappare läser detta. RING MIG! 0704859957

Jo!

Förresten! Är det någon som kan hjälpa mig med att panta mina 100000 pantflaskor, samt att bära ner en 100 kilo tung kasse med reklam som jag har samlat på mig. Det är sånna här saker som jag helt enkelt verkligen inte klarar av att göra. En FET nackdel med att bo ensam.

Slide

Nu kan jag lova att ögonlocken är tunga. Jag som vill hålla mig vaken till Paradise Hotell! Får se hur det går med den saken. En sak som är bra med det här att bo ensam är att man faktiskt får bra med plats i soffan. Haha, vilket tragiskt försök till att försöka se positivt på det här med att bo ensam. Jaja, lite cred måste jag ju få för mitt försök. Jag är ju faktiskt grymt bra på att försöka övertyga mig själv. Men what ever. Jag tänker helt enkelt inte vänja mig vid det här att bo ensam. Jag tänker inte heller tillåta mig själv att tycka om det. Nej, jag tänker väl kanske försöka att acceptera det med tanke på att jag inte har så mycket till val. Men sen räcker det.

Gick igenom alla bilder från road tripen i somras. Det var ruskigt dumt gjort av mig. Trodde inte att det gick att längta mer efter sol och värme. Men tydligen. Det är riktigt illa. Har aldrig varit så här less på kylan. Seriöst så börjar min kropp fastna i kall-läge. Ni vet det där läget när axlarna sitter fast uppe vid öronen och hakan är tryckt ner mot bröstet. Och händerna knutna i stenhårda knytnävar. Så där som man gör när man fryser. Och det gör jag konstant numera. Så jag kan komma på mig själv att stå i det läget i alla möjliga situationer. Typ i duschen, eller i sängen...It sucks.


Titta! Det har ju faktiskt varit sommar än gång i tiden. Och varmt var det den här dagen vill jag minnas. Så varmt att jag inte ens kunde sola ansiktet. Och då är det bra varmt.

så sant

Driver omkring här i linné, jag söker någon sorts egen livskvalité.
Ingen människa ser mig men en dag som den här känns det bra.
Jag vet jag måste göra min grej, spelar ingen roll vad folk säger mig.
Det är nu eller aldrig, det är allt på ett kort.
Att det är nu eller aldrig gör steget för stort.
Det ser ut som jag får vänta för evigt för att få nånting gjort.

När ska jag leva mitt liv för mig, gör dom saker jag tror på?
När ska jag våga vara mig själv och fånga dom drömmar jag vill nå,
så när kommer jag leva mitt liv för mig?

Jag når Örat, jag kör E 20 norr, det är stan i mitt hjärta av lycka och sorg,
men alla dom drömmar jag har, finns ej där.
Jag måste ta en chans i mitt liv, måste på det där tåget innan det går förbi,
men jag förblir passiv står kvar där jag är,
fast jag sagt till mig själv; jag gör det, jag svär.
Jag vet att det är tragiskt att inte leva så som man lär.

Så säg att du förstår mig.
Säg att du känner dig lika liten som jag.
Säg att du förstår mig, och jag gör det idag.

Så när kommer jag leva mitt liv för mig?
när ska jag våga vara mig själv,
så kanske att jag lever mitt liv för mig?


lång dag

Efter en lång dag på njurmedicin och snabbstädning här hemma så har jag äntligen fått placera rumpan i soffan. Lagom trött är jag också. Sov väl max 4 timmar i natt skulle jag tro. Kom upp rätt snabbt i morse, fasar för morgondagen dock. Finns en rätt så stor risk att den här lilla kroppen inte orkar ta sig upp från sängen.

mot tåget

Nu mina vänner så springer jag till tåget! Stressigt värre. Bjuder på en gräslig bild som visar min sjukliga trötthet.

E20 norr

Helt sjukt att jag fortfarande är vaken egentligen. Ska upp halv fem i morgon. Borde därför verkligen sova. Men jag är faktiskt inte trött. Vilken är stört med tanke på att jag och Klara körde stenhårt nere på Friskis hela kvällen! Haha vilken syn egentligen. Men vi ses i morgonbitti! Förhoppningsvis kommer jag upp ur sängen..kan bli en utmaning med tanke på vilken tid jag ska upp och den kopiösa träningsvärk jag förmodligen kommer att ha!

För er som inte tror mig!

nu smäller det

Nu sticker jag och Klara till gymmet! Awesome :)

Faktiskt

Tro det eller ej, men nu ska jag ut på äventyr igen. Ska ner till tåget. Hoppas på att det kommer ett tåg så småningom!

blipp

Idag är en sån dag då mitt hår är ruffsigt oavsett vad jag gör! Precis som på små barn. Förstår inte hur ett hår kan leva ett eget liv.
 

you can't handle me

Nu är jag hemma. Och det absolut enda jag har gjort sedan halv 8 i morse är att sitta på ett tåg. Det har varit riktigt roligt faktiskt. Eller? Var i och för sig uppe på njurmedicin på danderyd i 10 minuter också. Men det var ju värt 4 timmar på tåget. Typ. Så småning om ska jag och Klara för första gången på bra länge röra på fläsket nere på Friskis. Jag hoppas att hjärtat och kroppen håller. Den lär ju hamna i en rejäl chock i alla fall. Spännande.
RSS 2.0