Längtar

Ja visst längtar man....Sittandes på jobbet när solen skiner och vetandes att andra har "semester". Längtar gör jag till vecka 30. Då går vi tanter loss på vår ytterst välplanerade roadtrip. Längtar längtar längtar. I två veckor är vi ute och far i kära Sweden. Boende i Halmstad och Gotland är klart och betalt men boendet i Göteborg verkar ju lite körigt för tillfället tyvärr. Förhoppningsvis får vi bo med soldaterna på Pliktis. Bra med en Papi med kontakter ibland. Men om inte...någon göteborgare som är villig att ta emot 6(ev 7) söta flickor några nätter i juli? Längtar gör jag också till mina kvarvarande 3 veckors semester som infaller efter den två långa roadtripen. Då lämnar jag Sverige för utlandet med El Biffo, tills skolan börjar. Längtar även tills skolan börjar också actually! Många spännande och intressanta föreläsningar väntar runt hörnet.

Håll för

Jag tror tyvärr att det finns en ganska stor risk att jag blev smittad av svininfluensan eller någon annan liknande pandemi på tåget i morse...idioter

Hunk

En liten parantes jag känner mig tvungen att dela med mig utav till er losers. Jag och Olivia satt idag som vanligt i vårt fönsterlösa rum på arbetsplatsen, lyssnandes på p3.  Favoritprogrammet på samma kanal är självklart Hallå P3. Och för er okunniga med aningens lägre IQ än oss andra, kan jag förklara att Hallå p3 är program där det varje dag är en svensk "kändis" som är i fokus. Denna personen får man då ringa till eller maila till med frågor och diverse. Jag vill påstå att det under tidigare program denna sommar varit till störst del tämligen lama personligheter som gästat Hallå p3. I går hände det dock något fantastiskt. Det var så otroligt att det faktiskt gled ut ett realtivt högt glädje tjut från både mig och min kollega (som resten av personalen förmodligen spekulerade en del kring vad de skriken kan berott på). När de "outade" vem som skulle gästa programmet idag så blev vi helt lyriska. Dagens gäst på Hallå p3 var ingen mindre än Calle Schulman. Jag kan tänka mig att ni kanske hade förväntat er någon annan, kanske lite mer storslagen stjärna. Men för oss var detta en fantastisk nyhet. Båda bröderna Schulman är enligt både mig och Olivia underbara. Jag tror att det är många som missar att dessa två karlar inte bara är otroligt roliga, utan även faktiskt väldigt smarta. Och vi skall inte heller glömma att den yngre av de två bröderna inte är fy skam utseendemässigt heller.  Hur som haver, idag kunde man till vår stora glädje alltså höra av sig till Calle Schulman genom programmet Hallå p3. Självklart beslöt vi oss för att höra av oss till Calleponken. Vi valde att skicka mail då privata telefonsamtal på arbetstid kanske inte är att föredra. Well well, jag kastade ihop ett smakfullt och hyllande mail till vår charmiga idol. Och SJÄLVKLART så lästes detta upp bara sekunderna efter jag klickat iväg mailet. Och bra respons fick vi! Ja, han lät uppriktigt glad över våra komplimanger. Och visst värmer det alltid i hjärtat när man lyckats stärka någons självförtroende...

Dagens goda gärning: Förklarat för Calle Schulman att han faktiskt är lite utav en hunk

Slurp

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Ja
Har du någon kille just nu? - Ja
Har du dumpat någon? - Nej, jag är en snäll flicka
Har någon dumpat dej? -Nej, varför skulle någon göra det?
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? -Konstig fråga...Ja, det är alltid skoj att säga att man gillar någon. Eller om jag har sagt att jag gillar någon som jag inte gillar? I sådana fall, JA JA JA JA JA.
Vem kysste du senast? - Biffen
Vem kramade du senast? -Tullitroll eller Klarkisholo

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Grym
Har du bra betyg? - Ja det har jag, har jag alltid haft och kommer alltid att ha.
Har du fått göra om ett prov någon gång? - hmm...nej..Eller jo! Läkemedelsräknings provet, hade ETT fel. Och för er snillen där ute så ska jag tala om att för att få godkänt på det provet krävs alla rätt...men annars, aldrig!
Har du fått ett bra resultat på ett prov? -  ETT bra resultat?! Får alltid bra resultat
Sköter du dej i skolan? - Hmm...hur tänker du då? Typ sköter min hygien i skolan..jaaaa jag brukar typ tvätta händerna, borsta håret mm...Eller jaahaaa nu förstår jag...JA DET GÖR JAG
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Eh ja? Ska man inte få göra det eller? förvirring...
Haft mobilen på lektionstid? - Eh ja?
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? -  Neeeeej ?

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 6
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? -  Yes.
Trivs hemma? - Ja till viss del. Det är dock inte meningen att man ska bo fler än 2 vuxna i ett hus. Det funkar EJ...dags att lämna boet.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej. Men mina föräldrar har rymt hemifrån för att de inte orkar med oss..haha eller?
Har skrikit och slagit din mamma? - OM jag har skrikigt på min mami!
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nej. Har jag någonsin blivit det så har jag aldrig förtjänat det. Jag förtjänar aldrig utskällningar.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? -  Eh JA!? Jag har tre systrar...TRE SYSTRAR


VÄNNER:
Du har vänner? -  Vänner, vad är det? Jo det har jag..
Du brukar vara med?- Ja, jag brukar vara med? Eller, menar du att jag är lite efter då eller?
Vem/vilka var du med sist? - Turris och Klark
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Nej helvete heller. Om inte mina kompisar hade varit så snygga så hade jag aldrig varit med dom. Påminner mig förresten om att jag absolut måste ta ett allvarligt samtal med Klara efter jobbet om hennes outfit idag. Den FUNKAR verkligen inte om hon hade tänkt att vi skulle umgås. Och Mathilda måste verkligen göra någonting åt den där hårfärgen som hon har om hon förväntar sig att jag ska visa mig med henne.. herregud.
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Ja om inte Klara byter kläder och om inte Tullis färgar håret inom en vecka så kan jag tänka mig att de kan "råka" hamna i någon otäck bilolycka eller liknande.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Ja för inte allt för länge sedan. Dumt att kalla den personen för en vän iofs så här i efterhand. Så nej.

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - nej faktiskt inte
När grät du senast? -thinking...kommer inte ihåg faktiskt.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Jag har fått alla killar jag vill ha.
Du har slagit ner någon? - Ja
Du har skadat någon med flit? - Ja, jag har skadat någon med flit. Och skadat någon med en filt.
Har du någon gång viljat döda någon? - Ja, men vid närmare eftertanke så nej.
Vem bråkade du senast med? - Skulle väl chansa på att det var med mamma eller med någon syster.
Du har blivit våldtagen? - Shit, har jag?!

Aj ber om ursäkt!

Som den mycket arbetsföra kvinna jag är, så är jag inte bara mycket upptagen under arbetstid utan även väldigt trött och har fullt upp även efter jobbet.  Sååååå, därav min frånvaro på detta plan. Och som jag har förstått så saknar ni mig. Och det har jag EXTREM förståelse för. Frustrationen över att inte ha någon aning om vad jag har för mig på dagarna, eller om jag ens lever kan liknas vid dödlig. Men, nu är jag här. Och vi skall icke gråta över spilld mjölk icke. En liten lucka har jag lyckats finna i mitt fullspäckade schema och denna tillägnar jag nu er! Jag hopppas att ni inser hur extremt lyckligt lottade ni är. Då undrar ni väl såklart vad jag har haft för mig under den senaste tiden, antar jag. Jo de senaste dagarna har spenderats at work, on the train, the driving school, at home och at Tulletrolls place. Det vackra vädret har väl inte gått obemärkt hos någon misstänker jag, och inte heller hos mig. Fantastiskt väder. Vädergudarna skrattar mig i ansiktet. Jag tackar och bugar för mitt mörka pigment, annars skulle jag vara så fruktansvärt blek jämfört med mina arbetslösa (HA!) väninnor som ligger hemma och steker dagarna i ända. Jag är SJUKT avundsjuk vilket är anledningen till att jag i nästa mening kommer rabbla upp allt negativt med att ni ligger hemma och steker. Hur mycket pengar tjänar man på det? Hur rynkig blir man av det? Hur mycket cancer får man av det? Så detta med cancer och rynkor tänker jag ta i kapp i helgen i alla fall.. OCH LÖNEN KOMMER IN PÅ KONTON I MORGON! Wei suckers! Sedan så blir jag ju brun mycket snabbt och mycket skarpt. Så en timme i solen på lördag så är jag väl ikapp de flesta av er! ;)

Fantastiskt

Jag har verkligen världens bästa vänner som gjorde min födelsedag hur bra som helst :) Tack så mycket mina små älsklingar! <3

Tack

Tack så JÄVLA MYCKET. T A C K! Fan...

Vem ska man be?

Snälla snälla snälla. Låt mig få vara föööörst tills på måndag klockan 10. Vad fan ska man behöva sälja för att få sin vilja igenom för en gångs skull. WHAT!? och till vem ska man vända sig för att få sin vilja igenom.WHO?! Säljer härmed min kropp, min själ samt eventuella tillkommande förmåner till högst bjudande för att få min vilja igenom. Några spekulanter? Tänker googla fram första bästa horoskop och utifrån det tolka om jag kommer få som jag vill eller ej....I will be BACK!

Bilder säger mer än ord darlings

Sitter här och kollar igenom lite äldre bilder, från några år tillbaka in time..Fan vad jag saknar mitt hår när jag ser dessa...Ser jag mig i spegeln nu tänker jag spontant att jag var snyggare förr..
         

.............

dumma bajsblogg.........................

Nails

Mitt kära arbete förstör verkligen mina ytterst vackra naglar. Det är förödande. Mitt liv går under. Detta var det värsta som skulle kunna hända. Mitt liv är så innehållslöst att det enda som jag bryr mig om är mina naglar, samt andra ytligheter. Som sagt, det värsta tänkbara har då inträffat. Mitt nagellack skavs av och mina naglar faller sönder. Help me, help me someone.

ps. Vi är härmed befriade från både pastasås och mumintroll. Ibland är det bra att följa sitt horoskop och stå upp för sin sak. Jag lämnar INTE mitt kontor. It's mine now, moahaha, mine forevvvvvvaaaa

Det är så det ska va!

Haft en fabulös dag idag faktiskt! Trevligt dag på jobbet och trevligt efter jobbet. Gillar skarpt när saker går min väg, jag gillar det, jag gillar det skarpt....håller tummarna för att jag får behålla mitt rum i morgon bara...tycker synd om Olivia, hon gillar inte riktigt pastasås, det gör inte jag heller. Jag gillar inte mumintroll heller för den delen. Min underbara Malin har idag försett mig med litteratuuuuuuur. Älskar böcker! Tur att man har en väninna som jobbar på bokförlag så man får massa nya böcker..Thank you my darling :)

Hemma hos emma startade kvällen  Jag och lilla Linnea  Linnea vet hur man pussas hon  Sedan lekte vi inne på toaletten på Rilles  Alla bilder från kvällen är tyvärr suddiga...undrar vad det kan bero på  Jag och bästiiiiiis  Mitt snyggo  Jag och mina konstiga miner var där också  Sedan fick vi syn på något förskräckligt  det var så hemskt så jag blev tvungen att trösta linnea  Snyggon   Sen träffade vi även på en transa (till höger). Tycker dock att han såg lite för manlig ut för att klä ut sig till kvinna 

kom förresten på att jag faktiskt fyller år på Söndag! weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei.

Tummen upp

*håller tummarna* Malin, orkar inte leta rätt på mobilen..ska vi tåga hem tillsammans 17.21? :)

mina små favvosar

Hollli holli suckers!

Då var man hemma igen då efter en fartfylld helg måste jag säga. Jag har haft det supertrevligt i helgen trots att det inte blev lika mycket sömn som jag hade hoppats på...men hellre fun än sömn minsann minsann. well well jag ska väl dra en liten genomgång för er om vad som inträffat this weekend.

Jag vill nog påstå att fredagen trots allt var helgens höjdpunkt. Vi började hemma hos Malins lill sis som tog studenten, Grattis grattis vännen. Där blev jag gödd av Malins underbara moder. I och med att jag var föräldralös i fredags så hade jag inte intagit någon middag, på grund av orkeslöshet och tidsbrist. Så när Malins mamma fick reda på detta så blev hon helt förskräckt och duka fram massa god mat åt mig...Det satt fint kan jag lova, det kan jag! Sedan drog vi vidare till Emmapemma där vi hade allsång och drack massa vin, supermysigt. Dock så skiljdes vi åt alla tanterna och drog åt olika håll efter några timmar hos Emma. Jag, Linnea och Klara for som sagt iväg till Rickards för att gratta allla studenter (eller?)..ja ja oavsett vad vårt syfte med rickardsbesöket var, så var det fantastiskt trevligt! Har faktiskt inte haft det så trevligt på rickards på år och dar...Det var massor med folk och underbar stämning. Det bästa var ändå att få träffa mina små klassisar Wille och Andreas igen, som lämnat Sverige. Jag blev så himla nostalgisk av att träffa er igen (speciellt när det råkade vara mina små favvisar)och blev väldigt rörd när jag skulle ta farväl! Trots de stora mängder alkohol som jag satte i mig den kvällen så minns jag minsann mina löften! Haha jaa herregud det var absurt trevligt vill jag till och med påstå...

Bilder och resten av helgen kommer senare...orkar icke skriva meeeeeeeeeeeeeeeeer. Ska iväg för fika in a minute!

kissi kissi bitches!

Rain

Har världens bästa biff som kommer enda till Solna för att äta lunch med mig! I kväll blir det Rickards med den gammla ligan ;) Haha det vill säga jag, Klara och Linnea. Kul med spöregn för studenterna idag förresten...skiiiitkul, verkligen, alltså jag menar det....v e r k l i g e n.Just det! Min kära kusin påminde mig om att jag faktiskt redan har en låtsastvilling. Min kusin Thomas fyller faktiskt år samma datum som jag, samma år till och med, men jag är faktiskt 45 min äldre. Det är viktigt att komma poängtera. Såååååå ni kan sluta skicka in era ansökningar och önskemål om att bli min låtsastvilling, för tjänsten är redan tillsatt så att säga. Plus att det börjar bli väldigt fullt i min inkorg av alla ansökningar. LÄGG AV!

plugghäst

weeeei! Högsta betyg på både sista tentan samt hemtentan! SUCKERS

Skamsen

Läste just en förfärlig sak i Alex Schulmans blogg på 1000apor.se. Tydligen så fick hans höggravida flickvän värkar när hon var ute och körde, och detta precis i höjd med Bålsta. Panikslagen och rädd stannar hon vid Statiolmacken för att be om hjälp. Oförmögen att köra själv ber hon de tre av personalen som befinner sig inne i macken. Men INGEN av de tre är villiga att köra henne till sjukhuset! Tydligen så kan de inte lämna sitt jobb! Men WHAT THE FUCK. Förlåt, men vad i helvete är det för fel på er människor!? Hur kan man vägra hjälpa en höggravid kvinna med värkar hjälp? Visst hon kunde väl ha tagit en taxi, eller en ambulans. Men då kan väl åtminstone erbjuda sig att ringa efter en ambulans eller en taxi. Man kan väl åtminstone använda sitt sunda förnuft och göra att man kan för att hjälpa en människa i en nödsituation. Jag blir så jävla förbannad så jag inte ens är förmögen att få ur mig några ord, och det händer verkligen inte ofta. Gud, vad jag skäms över att vara Bålstabo. Jag skäms. JAG skäms, och det hoppas jag att personalen på statiol gör också. Mina dagar på statiol i Bålsta är över från och med nu kan jag lova iaf. Eller det skulle vara om jag tog ett sista besök bara för att låta personalen få veta att de borde skämmas. Jag är rädd för att bli sjuk på en offentlig plats. Kan ni förstå hur allvarligt det är? Det är ju SJUKT att man inte ska kunna lita på att ens medmänniskor gör allt de kan för att hjälpa en om man skulle bli plötsligt sjuk. Jag förstår verkligen inte vad som har hänt. Jag fattar inte vad som är fel. Jag ser det som en självklarhet att hjälpa folk som mår dåligt, och inte bara för att jag pluggar till sjuksköterska/barnmorska, utan för att jag har ett förnuft. Det borde fler ta och skaffa sig.

Muflonfår

1. Hur gammal är du om fem år? snart 25
2. Vem var den sista du träffade? Biffen
3. Hur lång är du? 164
4. Vilken var den senaste film du sett? Twilight
5. Vem ringde du senast? Klarkisen
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
7. Vad är dagens planer? Bestämma kläder för morgondagen, leta efter mina doftljus för mitt och Olivias kontor, beställa nya glasögon...sleeeeeeep
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms:a till strangers/mindre bekanta. Ringa till tanterna mm, får så lite sagt i sms.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Nyss när vi satt i soffan och tittade på miss Marple
11. Vilken ögonfärg har du? Mörkblå
12. När vaknade du idag? fyra
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, en liten kattunge i vårt garage
14. Vilken är din favoritplats? bland folk
15. Vilken plats föredrar du minst? busshållsplatsen
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Barnmorska med egen klinik.
17. Vad skrämde dig som barn? Skelett, beiga prickar
18. Vem fick dig att skratta senast? Maklunsis sms där hon förklarade att hon missat tåget och nu måste hänga på apoteket i en halvtimme
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Je ne sais pas
20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Mittimellan
22. Hur många kuddar har du i sängen? nio
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ehm, jag?! Skulle väl aldrig inträffa...
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor skor skor skor skor skor skor
26. Är du social? På gränsen till översocial
27. Vilken är din favoritglass? smält glass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Göra mina tanter lyckliga genom att ta dem på en shopping tur och på en resa. Samt kanske lägga i "flytta hemifrån" kontot.
29. Tycker du om kinamat? Oj, förlåt! Blev tvungen att gå och spy lite....
30. Tycker du om kaffe? Tycker om och tycker om..det slinker ner
31. Vad dricker du till frukost? H2O
32. Sover du på någon särskild sida? To the  left, to the left...eventuellt på mage
33. Kan du spela poker? No
34. Tycker du om att mysa? Si
35. Är du en beroendemänniska?Bortsett från skor, diadem, kläder, hårband, tanter, biffar, nagellack..så nej!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej...vill du bli min låtsas tvilliiiiiiiiing..snälla? Jag fyller år den 21/6
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, franska, engelska och sjörövarspråket....
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet. Mitt hår blir grönt av pooler. Och det enda som jag kan tänka på är att vattnet som jag får på mig har cirkulerat i folks stjärtar och könsorgan. Samt kryllar av kiss- och andra bakterier.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor, kläder, nöjen.
42. Äger du dyra smycken? En del. Typ Tomas Sabo, Eva Attling, Skagen osv..
43. Har du någon gång testat narkotika? Niet
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En yoghurtdoppas frystorkad jordgubbe.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min lillasyster Hedvig
46. Välj ett ärr på din kropp? Jag har ramlat på cykeln en gång i mitt liv. Då fick jag ett ärr på knät. Knappt märkbart
47. Vad har du för ringsignal? Gyllene tider- kung av sand
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? På vinden någonstans möjligtvis
49. Flirtar du mycket? Det skulle jag inte påstå. Men jag tror att folk kan uppfatta mig som rätt flirtig. Det måste bero på min sjukt grymma sociala förmåga
50. Vart togs din profilbild för din blogg?  På bussen påväg med väninnorna i klassen till "klassfest".
51. Kan du byta olja på bilen? Det tror jag bestämt att jag skulle  kunna göra faktiskt
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej du
53. Vilken var den senaste bok du läste? Sonat till Miriam
54. Läser du dagstidningen? Svd, Dn, enköpingsposten och metro
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Hahahaha ingen annan dansar i bilen lika bra som jag och klarki. Det skulle vara cathis och min fingerdans då iofs.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Målnummer på ett yttrande till migrationsdomstolen
59. När var du i kyrkan senast? Lillskitens konfirmation
60. Vilka personer utmanar du? Cathitzi, Maklunsi, Tullis, Carrohoe

Godermorgon

Missförstå mig inte nu  mina vänner. Jag tycker verkligen synd om hörselskadade och respekterar dem och deras sjukdom. Självklart så tycker jag att människor med hörselskador ska få prata högt i telefon bland annat, för det är ju faktiskt väldigt svårt att uppfatta hur högt man talar när man lider utav en hörselskada. MEN, det är just denna hörselskada som rättfärdigar deras höga samtalston. Så människor som inte besväras av hörselproblem anser jag bör hålla en normal samtalston när de talar i telefon till exempel. SPECIELLT OM KLOCKAN ÄR SEX PÅ MORGONEN OCH MAN SITTER PÅ TÅGET BLAND ANDRA MÄNNISKOR!!!!!!!!!!!! Alltså, jag har aldrig sett på maken till besvärande människa som den människa som jag träffade på tåget i morse. Hon satt mitt emot mig och verkligen SKREK när hon pratade i telefon. Jag lackade, jag gjorde det. Jag höll verkligen på att bli galen. Det tämligen kokade i mig. Jag BRYR MIG INTE om du ska äta linser eller rofrukter till middag, och ingen annan jävel heller. Ett tips, båda är lika ÄCKLIGT. Som grädden på moset så satt hon och pratade i handsfree, men hon hade liksom kopplat in en handsfree som såg ut som ett par hörselkåpor, ni vet sådana som byggarbetare har. Det såg för jävligt ut. Då undrar ni såklart hur jag vet att hon inte var hörselskadad? Jo,  mitt i min ilska så frågade jag faktiskt när hon hade lagt på efter sitt telefonsamtal från helvetet. Min ilska tog över så jag frågade "Det måste verkligen vara jobbigt att vara hörselskadad?". Och detta sa jag ganska högt för att hon verkligen skulle höra. Hon svarade "eh, ja det är det väl säkert". Jag fortsatte och frågade "föddes du med hörselproblem eller har det kommit på senare år?". Förvånad svarade hon "Nej, asså jag är inte hörselskadad!". "Ä r du inte?! Men varför pratar du så jävla högt i telefonen då. Du får jättegärna prata i telefon, men klockan är sex på morgonen och din samtalston är på tok för hög för den tiden på dygnet, och det tror jag att det är fler som tycker", fortsatte jag då. Hon svarade konstigt nog inte på det. Jag hoppas att hon skämdes, det gör jag. Det är inte ofta som mitt tålamod spricker, och det är inte ofta som jag säger ifrån till främmande människor. Men som sagt klockan var sex, sex på morgonen, och det regnade.....

Arbetsmyra

holli holli snyggosar!

Eller kanske snarare godmorgon för er. För en annan känns det faktiskt som eftermiddag, detta med tanke på att min smidiga och slimma kropp varit uppstigen sen halv fem i morse. Ja män bitches, thats right. Jag har befunnit mig på mitt arbete sedan klockan 7 i morse och bidragit med så mycket jag bara kan för att underlätta migrationsverkets uppgifter. Och jag måste nog påstå att jag lyckas med bravur. Räknat med både idag och igår så har jag nog hunnit skicka iväg säkert runt 50 yttranden till migrationsdomstolen, och det är inte illa pinkat ska ni veta. Haha men inte lika bra pinkat som min kära Fridahoe dock, det är inte alla som slår henne inte.

Idag tänkte jag befinna mig här till femtiden i afton för att kunna flexa ut tidigare imorgon. Så maklunsi, jag hoppas att jag träffar dig på tåget hem :) Har inte träffat tanterna sen i söndags kväll och börjar faktiskt få lite abstinens. Känns superjobbigt att inte hinna träffa er på kvällarna, men jag hoppas att ni har överseende med mitt fullspäckade schema. Förutom arbete har jag ju bilskolan och teoriplugg. Så det blir tidiga kvällar för min del tyvärr. Men det får vi ta ikapp i helgen hoppas jag!

Back to work. Här kan man ju inte sitta när hundratals yttranden och överklaganden ligger och väntar.

Smell ya later cuties!

Omigoshi

Blandade känslor för denna dag. Började bra, sugig i mitten, bra avslut. Tackar min skyddsängel som sände mig min underbara Malin till tågperrongen idag där jag ensam stod och verkligen kämpade för att hålla tårarna tillbaka. <3

Så var det dags!

Ja nu är jag tillbaka in i vuxenlivet och ska därför bege mig mot mitt arbete som kommer sysselsätta mig de närmsta sex veckorna. Lite sovmorgon fick jag allt idag minsann.  VI ses när jag kommer hem snyggingar!

Pussi pussi bitches!

Hej och hå!

Ja herregud var ska vi börja. Igår var det då den omtalade strandfesten. Jag hade ruskigt trevligt med mina tanter trots att vädret inte var strålande och det kanske inte riktigt blev som väntat. Men det var roligt att träffa lite folk, och få ställa upp på lite bilder för mina fans. Ja, det är faktiskt lite jobbigt när alla mina bloggläsare kommer fram och ska fota och vill ha autograf. Men vad gör man inte för välfärden. Det var en skön, trevligt och ganska lugn kväll för min del. Detta tackar jag min lyckostjärna för med tanke på en tråkig insident som inträffade tidigt i morse. Som tur var så gick allting superbra, och jag är glad över att mina få sjuksköterskekunskaper fick komma till hjälp.

Idag har vi varit på en lite preroadtrip! Vi beslöt oss för att stötta vår egna lilla fotbollsstjärna! Malin/Makluns spelade idag sin första match och detta med bravur! Hon var superduktigt och till och med jag och Cathitzi blev super engagerade i matchen, och det är ett strålande betyg för vi är långt ifrån sportintresserade. Matchen spelades i den lilla orten Färdhundra och Anna var så duktigt så på att hitta vägen. Cathi var allvarligt orolig över stämmningen i den lilla staden. Hon  var övertygad om att hon befann sig i en skräckfilm. Där fanns både en läskig silo samt läskiga moln. Och för att inte tala om alla ruskiga djur som Cathi trodde att hon var full av!

Jag har även hunnit med att göra min medborgerliga plikt och röstat! Glöm inte det mina vänner. Det är supervikigt att ni går och röstar och ni har till nio på er i kväll. För att citera min kära petite angelique så är det bättre att rösta på ett av de större partierna än att låta bli att rösta på grund av att man inte är insatt i vad alla står för. Detta för att undvika att mindre och not suitable!

Så för att sammanfatta helgen så tycker jag att den verkligen varit underbar. Har varit så trevligt att få vara med sina tanter och äntligen kunna släppa skolan för några veckor, och verkligen hur kul som helst att vi fick nöjet att ha med oss Johanna också! Plus att även Linnea har kommit hem, WEII! Måste dock bara få nämna att jag är så sjukt less på Bålstas fantastiska förmåga att sätta stämplar på folk som de envist nog vägrar att släppa taget om. Bör inte folk vara glada över att andra förbättrar sig och vara mer än villiga att vilja sudda bort dessa negativa stämplar. Jag önskar verkligen att det inte är så att människor vill tro och tycka det värsta om andra människor hela tiden, och tycker att det är så pass spännande att tycka illa om människor att de helt enkelt väljer att blunda för förbättring och för verkligheten. Well well. Thats life I guess. Tröttnar på dessa människor ibland även fast jag är fullt medveten om att det inte finns någonting att göra åt detta. Jag får väl helt enkelt hoppas på att dessa människor förr eller senare växer upp och lär sig att vilja se det bästa hos människor. En parantes är även att de värsta av dessa människor är de som är lite yngre till åldern, så ja det finns nog hopp för er också. En dag kommer även ni vara lika vis som jag.           


I morrn börjar verkligheten igen och sex veckors jobb väntar. Känns så där om jag ska vara ärlig...Men först, pwalk with the tänts


uuuuuuuuuurk

Så där ja! Då har även jag vaknat och stigit upp ur sängen. Blev en liten sovmorgon så att säga. Hade en helt fantastisk gårdag. Blev så lyckad bortsett från några små insidenter som jag gärna hade skippat, men men. Har dåligt samvete men hoppas att det går att rätta till ikväll. Det var hur som helst hur kul som helst att få se alla glada studenter. Jag måste säga att det blev ett väldans flängande för min del igår. Hann med utspring i sumpan och i kungsängen. Mottagning i kungsängen hos syster min, hon Tullis och hos Jimpan! Alla hade gjort det så fint så ska ni veta...

Kvällen spenderades som bekant hos jimmy. Det var väl där min sovmorgon grundar sig i. Well well i kväll blir det strandfest anyway så det är bara att försöka piggna till lite och sätta igång igen.

svimfärdig

Holi holi idiots!

Nu befinner jag mig på arbete! Mina kära barn har återigen portat mig från sina lekar. Tydligen är jag alldeles för gammal för att leka barbie och ken. Konstigt tycker jag, med tanke på att det är en lek som jag kan ganska bra och som jag leker varje dag med min biff faktiskt. Men mina barn är noga att påpeka att jag i alla fall ser ut som en barbie. Jag tackar och tar emot. Ingen nyhet direkt, men alltid trevligt att få lite uppskattning. Och sanningen får man höra av barn och idioter tydligen. Haha där fick ni losers.

Den här dagen började ruskigt sugigt, som en fortsättning på den absurt fruktansvärda dagen igår. Det är sällan som jag har riktigt dåliga dagar och denna vecka har jag haft två av dessa. SUCKS! Jag tror att det är vädret faktiskt. Vaknade hur som haver med hemsk huvudvärk i morse och svullna ögon. Släppade mina otoligt vackra fötter till garderoben. Min "garderob" som för övrigt är en klädställning just för att det inte finns garderober stora nog för min gigantiskt klädansamling. Hur som helst är denna klädhäst fylld till max så att järnstången sviktar, misshandel av mina kläder. IT SUCKS! Men jag ska försöka inhandla en garderob där mina kläder faktiskt får plats.. men det blir i slutet av sommaren. Hur som haver hittade jag en klänning i djupet som inte använts allt för många gånger. Så den och mina nyinköpta GRYMT snygga gummistövlar åkte på. Det är så sjuuuukt fint med gummistövlar. I love it suckers. Och JA jag klär i dem! Allt klär en skönhet. De införskaffades för morgondagen då jag ska befinna mig i regn utomhus och se på lyckliga studenter. Så det blev ett par blommiga gummisar.

Ja ja, men den allmänt losiga dagen fortsatte. Har känt mig låg hela dagen. MEN sen så kom mina små räddande änglar och ryckte upp mig från mörkret. Mina tanter eskorterade mig till kista och jakan, där vi inhandlade lite skor och massa annat skoj inför helgens alla aktiviteter. Ser fram emot en underbar helg.

Nu ska jag ta och plugga inför tentan i morgon och bidra med ytterligare en barbie till ungarnas lek. Sen drar jag till min älsklingsmänniska där jag ska förbereda inför imorgon och kramas.

Smell ya later bitches!

Sämst

Mina vänner!

jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera på senaste tiden. Men mitt liv har helt enkelt varit fyllt med andra mer eller viktiga saker. Just nu är jag på riktigt pissigt humör. Det finns i princip bara en människa som från ingenting kan skapa en konflikt och göra mig så förbannat upprörd. Och till skillnad från alla andra så vägrar jag ju såklart att vara tyst. Jag kan bara inte ta skit som jag eller någonannan definitivt inte förtjänar. Det får ni lära er barn, jag tar verkligen INGEN skit. Så är det...iJag avskyr verkligen människor som inte kan ta att bli ifrågasatta, avskyr när människor sätter sig över andra bara på grund av en titel, en obetydlig sådan i detta fall. En titel som jag hade respekt för massor av år sedan, men som inte gör sig förtjänt av någon respekt längre...dioter. Men förhoppningsvis är man här ifrån illa kvickt.

Så ja, så ja... Glad över dagens inköp i alla fall. Har införskaffat mig en klänning som jag kan bära på mina vänners studenter på fredag. Kände att jag skulle göra mig lite fin för folket så att säGa. Men det blir byxdressen på kvällen, ja det blir det! Den måste ju invigas, sen är jag ju ruskigt het i den också. Oh ja! Förresten Mathilda när är ditt utspring? Det är svårt att hålla koll på alla studenter på fredag. Som jag konstaterat tidigare så är det så otroligt jobbigt att vara så populär som jag är. Jag menar, jag har åtminstone fyra studentmottagningar som jag skulle vilja besöka på fredag, men vi får se hur det går i hop...

För övrigt så har jag sommarlov på fredag. Ja då är jag klar med det första året på min utbildning. Är så fantastiskt nöjd över mig själv att jag är så otroligt kompetent och belärd. Ja, att vara på väg mot någonting här i livet är ju för underbart människor. Älskar verkligen att jag gör något av mitt liv! Men det är lite att stå i så här i slutet av terminen. Sen bär det av mot sex veckors jobb på migrationsverket och därefter fem veckors välförtjänt ledighet. Och körkort där emellan!

Well well suckers! Måste städa rummet även fast jag har god lust att lämna det stökigt BARA för att markera min ståndpunkt i en viss fråga. men men....jag klarar tyvärr inte av när det är stök. Cathi, blir det någon walk i kväll tro?

Kissi kissi!

brått brått

hinner.ej.återkommer.i.morgon.stress
RSS 2.0