har jag sett dig förr?




Hmm..tycker nästan att det är nåt bekant med den här bilden. Som om det är någonting som jag sett förut. Eller? Jaaaaa men just det! Massaaaaaage var det ja. Nån gång i ett tidigare liv har jag säkert varit med om nåt sådant. Eller nåt. Inte var det igår i alla fall. 

 

aj

Har så attans ont i mina axlar och skuldror! Skulle verkligen inte tacka nej till lite massage.

Just det..

..idag kom ju Cathi och Carro hem också! Supermysigt att träffa er igen :) Har saknar er!

Söndag

Nu är jag äntligen hemma efter en hel helg i Bålsta. Förstår inte varför jag envisas med att åka dit hela tiden ;)
Har varit en riktigt skön helg måste jag faktiskt påstå! Men resten av kvällen ska spenderas i soffan. I morgon behöver jag lägga all min energi på skolan igen. I morgon är det nämnligen premiär för Njurmedicin på DS. Psyk är klart så nu är det tio veckor där som gäller. Ska bli super! Imorgon börjar även jag och Klara vårt nya liv. Är så sjukt less på människor som suger energin ur mig och som bara tar och tar utan att ge tillbaka. Så nu är det slut på det. Har varit för mycket av sånt på senaste tiden. Orka med folk som missbrukar människor. EJ. Nu lägger vi istället all vår energi på folk som ger tillbaka och som man blir glad av att umgås med snarare än motsattsen! Wei. Det var på tiden. Och i kväll så går i taket lyser stjärnorna. Så den ska jag titta på i min ensamhet. Awesome.


En riktigt sliten men grym dag i somras. Tillsammans med en person som definitivt endast ger mig massa energi och gör mig på världens bästa humör!

hej

Så! Nu ska jag bege mig ut i kylan. Hoppas på överlevnad. Körde lager på lager. Lär fungera!

Dröm

Förresten, i natt så drömde jag att jag var med i Paradise Hotell. Det var roligt. Roligare än det jag drömde igår natt. Då drömde jag att jag tappade alla mina tänder igen. Alltså, den mardrömmen förföljer verkligen mig! I perioder så drömmer jag alltid att jag tappar alla mina tänder. Och det är så sjukt verkligt också.

Det kommer en positiv förändring, ju mer dramatisk tandtappning desto större förändring. Symboliken är hämtad från vår barndom då tappandet av mjölktänderna skedde samtidigt med att de allra flesta fick nya horisonter. Vi fick vara uppe längre, bytte skola och fick nya kompisar.

Blev ju såklart tvungen att googla vad det betyder. Och visst måste jag påstå att det är under sjukt dramatiska förhållanden som jag tappar mina tänder i drömmen. Så det är ju trevligt om det innebär något positivt.

Fredag

Kvällens planer blir nog tyvärr lite ändrade för min och Klaras del. Det var ju tänkt att bli middag och utgång inne i stan med tjejerna i klassen. Tyvärr känner sig båda jag och Klara oss lite krassliga och hängiga så det blir nog inställt :( Men det kommer ju nya tillfällen! Jag åker i alla fall till Bålsta och lämnar kartonger hos Johanna. Sen är det lite oklart hur kvällen ser ut för övrigt. Det beror lite på hur vi känner oss. Hur som helst så har jag återfått mina glasögon i alla fall. Inte en chans i helvetet att jag använder dessa om det absolut inte är mer än nödvändigt. Typ som när jag kör bil så är det ett plus att se avfarter och skyltar, vilket det har varit lite si och så med under de senaste månaderna. Men jag HATAR att ha glasögon på mig. Och jag har provat absolut alla olika sorter men trivs inte ändå. Men jag kör stenhårt på dom fulsnygga glasögonen, om det ändå ska vara! Men jag ser ut som en kärring. Eller en nörd. Eller what ever.


 Och när jag ser den här bilden kan jag inte låta bli att avsky min hemsk smilegrop! Blä! Speciellt hatar jag den eftersom den är självförvållad. Ett resultat av ett misslyckat cirkusnummer i soffan som slutade med att jag ramlade in i ett vasst hörn med kinden före. Jag var väl typ 7 år eller nåt. Jävligt idiotiskt.

Insikt

Öppnade precis min sista flaska mineralvatten och insåg på stunden två saker. Jag måste handla mineralvatten och mat. Ikväll kommer bli en sån där kväll då jag känner mig ensam.

kall

Dagen har spenderats i Bålsta. Åkte och tittade på Johannas lägenhet, som jag tror kommer blir superduper bra :) Sen skulle jag hämta mina små sötnosar på dagis. Var hur mysigt som helst att få mysa lite med dom igen! Men tror ni att det var kallt eller? Och tungt! Testa att dra en barnvagn i 10 decimeter djup snö från centrum till Fånäs. Det var RIKTIGT tugnt. Fick luta hela min kroppsvikt mot vagnen hela vägen. Rena rama work outen. Hur som helst. Nu är jag hemma igen i alla fall. Och jag är helt genomfrusen. Trots att jag faktiskt tyckte att jag klädde mig riktigt varmt inför dagen. Idag var det helt klart funktion före snygghet på outfitten. Kände mig riktigt sexig i sneakers och dunväst.. V E R K L I G E N. Och ändå frös jag. Så jag hade lika gärna kunnat haft på mig kappan och stövlar.


Så här snygg promenerade jag fram och tillbaka från stationen och Kalmarsand TVÅ gånger idag!

God morgon!

Oduktig

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart! Jag har ju faktiskt helg nu. Ledig i morgon och på fredag :) Ibland har man det minsann bra när man är student. Det händer inte ofta, men ja ibland har man det faktiskt bra. Morgondagen ska spenderas tillsammans med herr dammsugare och mopp. Måste få lite reda på mina kläder också. Dom ligger utspridda överallt, förutom i garderoben. Och jag som lovade mig själv som nyårslöfte att ha koll på kläderna. Det gick ju som det gick. Jag har i alla fall verkligen kämpat  i kväll. Har ni någon aning om hur komplicerat det är att byta lakan helt på egen hand. Speciellt det där med täcket kan vara väldigt knepigt. Speciellt om man inte är så lång. Så jag har liksom fått krypa in med täcket i själva påslakanet för att få in det. Och tillslut lyckades jag nog. Väldigt jobbigt dock är att jag inte har något underlakan, för det jag äger hänger på tork för tillfället. Så natten får jag ligga med överkastet som underlakan. Men från och med i natt och några nätter framåt så gör Hello Kitty mig sällskap! Mysigt.

craving

Mitt absolut största craving just nu är det här armbandet. Känner att det är dags att fylla på med ett nytt Attling-armband. Vill ha det här tillsammans med mitt Carpe Diem. Och jag vill ha det NU! Vilket tur att jag inte hade räkningar för 6000 kronor att betala den här månaden. Då har jag ju lätt 1200 kronor över att lägga på det här. Verkligen. Verkligen INTE. Annars skulle jag ju faktiskt kunna tänka mig i princip vad som helst från alla hennes kollektioner just nu. Ett tips bara.

Good!

Nu har jag precis genomgått en lång procedur för att klä mig inför en promenad i snöstormen. Här kommer jag steg för steg ge er en kurs i hur man överlever en promenad till affären i snöstorm. Till varje steg finns det även en liten bild för att förtydliga ytterligare, för er som är lite efter.

1. Sätt upp håret i en ful tofs och ta bort sminket
2.Sätt på dig en varm och snuskigt tajt underställströja, bör dock vara rosa för bäst resultat
3. Klä dig i en sjukt kroppsnära flieströja (stavas det så?)
4. Varm tjocktröja över det!
5. Varma tajts på benen
6. Stoppa fötterna i hemmastickade raggisar
7. På med en vattentät och vindtät helst rosa jacka
8. Proppa in tofsen i en mössa, så du ser skallig ut
9. I med fötterna i dina varmaste och ulligaste UGGS
10. Händerna i vantar och Ipoden i öronen!

                 

Sen är jag väl redo att bege mig ut i stormen. Hoppas jag!

Ångrar!

Gud vad jag ångrar att jag inte handlade när jag gick från tåget. Jag tänke att jag skulle göra det, men sen så orkade jag verkligen inte. Men jag skulle ha gjort det. För nu sitter jag här och är sugen på choklad. Måste även köpa frukost till i morgon. Åh vad jobbigt. Ska jag bege mig ut i snön igen är frågan. Jag tror nog det. Men först ska jag ta en liten P-nap.


Föresten hände en liten lustig sak idag. Det var en person som frågade mig om mitt stjärntecken var Tvilling. Och det är jag ju. Så undrade jag hur hon visste det. Och då sa hon att jag var en sån himla typisk Tvilling. Spännande. Så jag kollade upp vad det innebär att vara en typisk Tvilling. Måste nog påstå att den här beskrivningen stämmer in läskigt bra! Kolla här:

Utåtriktade Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor.

Planeten Merkurius är tecknets härskare. Det brukar tyda på språklig förmåga, mångsidighet och idérikedom. Tvillingen har en stor kunskapstörst på livet och delar gärna med sig av sina tankar och erfarenheter. En aktiv vardag fylld med skiftande aktiviteter hör tecknet till. Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider. God framförhållning är kanske inte Tvillingens melodi. Men med sin charmiga, tillmötesgående läggning och förmåga att prata sig ur alla situationer blir denna tids optimist ofta ursäktad och mycket omtyckt i sociala sammanhang.

Tvillingen föredrar omväxling, och trivs därför inte med stillasittande rutinarbeten. En smula rastlöshet hör tecknet till. Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen. Den som är född i lufttecknet Tvillingarna är anpassningsbar och uppskattar miljöombyten.

Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten. Men denna flexibla och idérika natur brukar ofta hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer!



En gammal bild från rockstudion på Metaltown. Haha här var vi packade, lyckliga och på heeeelt fel plats!

Hemma!

Så var man äntligen hemma då! Efter världens hemskaste walk hem från tåget. Alltså jag fick verkligen pulsa i snö hem. Som en himla karl! Jag kände mig så äckligt manlig när jag gick med benen bräsade och fötterna så där utåtstående som killar och manliga "tjejer" gör när dom går. Jag hade tyvärr inget val, eller ja, gå som en karl eller halka och slå ihjäl mig. Sjukt obehaglig upplevelse i alla fall. Och inte är man snygg i håret när man kommer hem efter en sån promenad kan jag garantera.

Idag har jag spenderat hela dagen på KTC på danderyds sjukhus. Ett grymt ställe faktiskt. En vanlig sjukhusavdelning fast med dockor i sängarna som man får träna med all utrustning på. Fantastiskt. Så den här veckan har mina små "patienter" fått vara försökspersoner när jag lärt mig sätta PVK, defibrillatorn, syrgas, dropp, sug och sond. Mycket spännande. Nu är jag slut som människa i alla fall. Sicken tur att jag har helg från och med nu då. Helt underbart.




Så nu har jag krypit in i koftan och ska bara ligga i soffan med mitt fula snöstormshår resten av kvällen!

God morgon!

Fantastiskt morgon :) Idag kommer vara en bra dag. Nu ska jag till skolan och sätta sond! Och hyran ska in på en gång. Och min känslomässiga svacka som beror på det med att jag inte riktigt kan acceptera att jag bor ensam, deeeeeen...den är nog borta. HAH!

Öppnar mig

Alltså, jag är uppenbarligen i nån slags känslomässig svacka för tillfället. Kan inte ni känslomässiga människor förklara för mig hur man hanterar något sådant. Jag blir i princip aldrig ALDRIG ALDRIIIIIIG ledsen. Men nu har jag väl nästan typ varit det tror jag. Hmm..ska åtgärdas. Tur att det blir utgång på fredag iaf :)


Det här är typ världens bästa bild på mig och min enda storasyster. Tänk att det fortfarande är så att hon tar hand om mig och hjälper mig med sånt som jag inte riktigt kan hantera själv. Älskar henne mest av allt i hela världen och så superduper glad att jag har henne!

Klara...

...hur gick det med vår idé om att gå i ide från livet resten av vintern. Känner mig rätt så redo för att verkställa den idén nu.

Grubblar

Presenterar härmed en lista på bra och dåliga saker som dykt upp i mitt huvud under de senaste tio minutrarna


Jag är fantastiskt nöjd med att jag faktiskt lyckades äta en hel portion med spaghetti utan att tänka på maskar och att spaghetti smakar som maskar

Det absolut värsta som finns är att bo ensam. Helt allvarligt så vet jag inte om jag klarar att bo själv särskilt länge. Jag ser det här med att bo ensam som mitt livs största utmaning hittills. Ju mer jag tänker på det, desto mer suger det. Hur klarar NI av att bo ensamma, det förstår jag inte. Hur överlever folk. Varje dag fantiserar jag om att det ska hända nåt hemskt med mig och att ingen kommer sakna mig och inte förrens mitt lik börjar lukta ut i porten så hittar nån min ruttna kropp. Så numera låser jag inte eller stänger dörren när jag är på toaletten, utifall att jag skulle råka låsa in mig. Hur länge tror ni att man överlever på att äta tvål liksom? Så om det är nån som är intresserad av att dela min etta med mig så är jag öppen för förslag!

Tur att jag inte har någon bil, för då hade jag för länge sen åkt till affären och överköpt mig på godis.

Tur att jag är så sjukt lat, för annars hade jag för länge sen gått till affären och överköpt mig på godis.

Det är inte smart att sitta och sminka sig i en vit soffa!

Tack gode gud för CSN!

Känns riktigt jobbigt att behöva betala räkningar på 2000 kronor + hyra den här månaden. Förstår ni hur mycket fint jag hade kunnat få för dom pengarna i stället.

Mitt nya tidsfördriv är att ha saker i munnen. Typ mat, eller annat. På grund av att jag inte kan acceptera min rastlöshet så söker jag desperat efter nya tidsfördriv. Just nu råkar det vara att stoppa saker i munnen. Like, or not..I don't know.

Det är otroligt störande att bara ha ett underlakan till sängen. Detta innebär att jag måste sova en natt utan underlakan eftersom det jag äger inte hinner tvättas och torkas på en dag.

Åååååååh vad det är värdelöst att bo sjääääääääääälv! Jag är en människa som verkligen INTE kan vara ensam.

Känns som att jag måste avsluta med något positivt.

Jag har en relativt städad och mycket fin lägenhet. Eller nåt.


Och jag har ju den här söta lilla människan som underhåller mig när jag känner mig som mest ensam :)

Duktig

Något helt fantastiskt pågår i skrivande stund. Jag äter. Jag äter mat. Jag äter mat som jag själv har lagat!!!! Ni anar inte hur sällan detta inträffar. Men nu är det gjort. Det var rätt jobbigt. Och jobbigare kommer det bli med tanke på kaoset i köket. Men jag måste nog våga vara rätt stolt ändå!

skola

Nu är det dags för skola! Blir en lång dag på DS och jag hoppas på att jag orkar hålla mig vaken!

nattsi nattsi

I morgon ska jag upp tidigt för första gången på över en vecka. Hoppas att jag kommer upp. Är supertrött i ögonen och ska nog krypa i kojs. Idag har jag och Klara smidigt stora planer för framtiden. Kommer bli awesome.


Nattsi nattsi sötnosar!

home

Skönt att få hoppa i mjukiskläderna tidigt idag!

God morgon!

Då var det dags för skola igen då! Blir en kort dag med bara registrering.

M

Tänk att en sån simpel sak som att måla naglarna kan bli så problematiskt. Jag hade bestämt mig för att måla mina naglar i en annan färg än det vanliga svarta. Så lila tänkte jag skulle vara fint inför sista veckan som jag kan ha nagellack innan det bär av mot DS igen. MEN. Kan ni förstå hur svårt det kan vara att få upp en sån där flaska! Speciellt om det råkar vara så att man kanske inte är den starkaste människan på jorden, kanske till och med om det är så att man råkar vara den absolut svagaste. Då kan det i alla fall vara riktigt svårt. Jag kämpade faktiskt riktigt länge med den där flaskan. Men fick inte upp den. Så jag fick byta färg. Det var riktigt traumatiskt.


Här är i alla fall resultatet. Hade varit gräsligt mycket finare med lila. Men rött funkar.

Köping

Man kan ju inte låta bli att älska en annan del av Köping! Jag och Anna har konstaterat det gulligaste citatet hittills!

"Man får inte glömma pussar. Inte ens på söndagar"

glömligheter

Nu ska jag snart åka till Bålsta. Ska lämna pappas bil och säga grattis till lilla Teddy! Tänk att han är ett år. Tiden går bra fort ibland. Sen om man har tur så kanske man får sig en liten bit mat hemma hos mamsen och papsen.

om du ska vara här inne så får du gå ut

Alltså, nu ska ni få se nåt helt omänskligt. Visste ni att en människas hår kan anta de mest onaturliga skepnader. Mitt hår på morgonen är ett tydligt exempel på detta. jag FÖRSTÅR verkligen inte hur mitt hår kan se ut så här varje morgon. Vad gör jag på natten egentligen.


Ja, det här är jag. Och nej, mitt ansikte vill jag inte visa. Ser helt förstörd ut. Mina ögon har verkligen tagit stryk av kaninis. Usch, jag tror att jag måste överge min lilla kanin.

två problem

Dagens två allvarliga problem:

Jag har fått min tredje p-böter på det här stället. På de två minuter som jag sprang upp i lägenheten för att hämta garagenyckeln så har nån jävel varit framme och satt en lapp på rutan. KUL

JAG ÄR ALLERGISK MOT KANINJÄVELN! Det kliar nåt förbannat i mina ögon, min hals är tjock och jag är täppt och kli-ig i näsan...men BARA när jag är i lägenheten. KUL


Haha nästan att man vill skratta...eller gråta

attans

Något jobbigt med kaniner är att det luktar! Bör åtgärdas snarast!

blä

Ja du, det blev en rätt lång sovstund det där. Men av mitt trötta ansikte att dömma så verkar det som att det behövdes! Ska försöka förflytta mig själv från soffan och bege mig hem till Klara. Ett tips är att inte somna med blött hår. Inte ens plattången bet på det ruffset som jag vaknade med nyss..går inte ens att beskriva med ord, det ruffset...hade ingen aning om att hår kunde se ut så. Så kvällen till ära kommer jag att ha mössa på mig. Vilket för övrigt ALDRIG annars inträffar..ni förstår varför när ni ser bilden. Tänkte att om jag ska ha mössa på mig kan jag lika gärna köra Getto-looken rakt igenom..Så här har ni mig ikväll: sminklös, BHlös, gräsligt hår och gräsliga kläder. Men idag kunde jag faktiskt inte bry mig mindre.


nämen titta, ett litet leende kunde jag kosta på mig trots en sketen lördag!

check


Nu kryper jag ner i sängen och hoppas på att få somna ett bra tag, tack.

By the way...

...är inte ordet skjuts ett väldigt konstigt ord?

kastar in handduken

Seg dag. Idag var en sån dag. Ibland när jag sitter bilen och kör så får jag bara lust att fortsätta köra och aldrig stanna. Idag när jag åkte hem från Bålsta kände jag så. Det var så himla skönt att bara sitta där i värmen och komma nån annanstans. Men jag gjorde det inte. Jag svänge av mot kungsängen och parkerade utanför lägenheten. Det var inte så tillfredsställande som det hade varit att bara fortsätta köra. Men det var trevligt att komma hem. Jag rensade buren. Det var riktigt vidrigt. Riktigt vidrigt. Men jag är imponerad över att jag lyckades. Nu ska jag sätta mig i badkaret och duscha. I typ en timme. Minst.


Ett återbesök till den här stranden hade jag inte tackat nej till

Fredag

Okej, älskling! Nu är jag på språng igen. Ska bege mig mot Klaaaara:) Sen ska vi se om min kära mami kan göda mig ikväll *håller tummarna*.



Idag är jag kines

Bebis

Idag har jag och Klara varit ute på äventyr! Var lite kaotiskt där ett tag när jag och Klara råkade hamna i diket. Men vi fick sån bra hjälp så det löste sig:) Sen så har vi en liten ny medlem i familjen. Kände att det var slut på att bo ensam, så säg hej till Bebis!



ber om ursäkt för mitt slitna yttre!

100120

Nu ska jag strax kila iväg till tåget! Det är mycket som ska fixas idag. Ska hem till mami och papi och hämta lite prylar och bilar, sen ska jag tillbaka till Bålsta och lämna över en hög med kartonger till Jojjo :) Sen ryktas det om att jag och Kluran ska baaaaaada ikväll. Frågan är om jag åker till Heddan och underhåller henne inatt eller om jag åker hem igen i kväll...hmm, den ska jag fundera på ett tag. Ska ju faktiskt till Bålsta i morgon förmiddag igen.

 



Puss o kram!

Efter tips från Klara

Här med annonserar jag efter följande:


Svensktalande person i åldern 15-30 för utförande av praktiska och underhållande tjänster. Billlig i drift (kanske t.o.m gratis?!) och rumsren ett måste.


Döööör

Gud vad jag har tråkigt! Det är hur skönt som helst att vara ensam...i typ en timme. Men nu är jag rastlös och uttråkad. Underhåll mig tack.


Åååååååh ge mig sooooooooooooool!

ego

Funderar på om jag kanske ska ta att plocka ner julstjärnorna i fönstret. Orkar jag. Nej. Däremot så ska jag faktiskt ta mig en liten simtur i mitt badkar om bara en liten stund. Slänger in en bild på dagens outfit också. Var ju rätt kallt ute idag, så jag körde faktiskt på overallen!


Gud vad butter jag ser ut. Dags att börja öva in lite nya outfitlooks kanske.

Klar!

Jaha, då var jag färdig då! Tog sin lilla tid minsann. Nu ska jag bege mig mot Bålsta och leka med Klara :)

åh!

På senaste tiden så har mina "morgon"rutiner börja dra ut lite på tiden. Allt har en tendens att gå i slow motion. Förr i världen tog det mig kanske max 45 minuter från det att jag beslöt mig för att hoppa in i duschen tills dess att jag stog färdig med ytterkläderna på. Numera har jag ingen aning om vad det handlar om för tid. Men definitivt inte några 45 minuter. 14.48 bestämde jag mig för att ta en dusch. Nu är klockan 15.17 och jag ser ut så här



Nu ska det bli spännande och se hur lång tid det tar för mig att blir klar!

ljuvligt

Visste ni att det fortfarande finns sol och värme på den här planeten. Pratade precis med Cathi som bekräftade detta. Själv hade jag faktiskt gett upp hoppet om att något annat än mörker och kyla existerar på det här stället. Tydligen så kan även min hud ha en annan färg är grådaskigt kritvit. Hmm, spännande.

            

Är otroligt medveten om hur förfärlig jag ser ut på dessa bilder. Men deras absolut enda syfte är att bevisa hur jag faktiskt såg ut i somras. Jag är störd. Hur fan kunde jag tycka att jag var blek då. Stryp mig om jag någonsin påstår att jag är blek efter att ha spenderat två veckor i Grekland. Jag skrattar mig själv i ansiktet samtidigt som jag blir skrämd av min bleka hy när jag idag ser mig i spegeln. HA HA    

 

tröttmössa

Snart är det dags att börja vandra mot tåget..det är mörkt och kallt..och långt till DS. Men sista dagen på psyk! Sen har jag loooooov :)


Så här ser jag ut kvart över fem på morgonen. Ofixad och osminkad. Och lätt bekymrad.

I'm alive

Tittar förbi hos er mina kära små barn! :) Saknar er helt otroligt mycket...verkligen. Tänkte visa att jag lever. För det gör jag! Och det gör jag SÅ himla mycket bättre än jag gjort på flera år.

RSS 2.0